Nostalgia v oblakoch pary- Zvolen

Založil marian0309, 02.11.2008, 19:43:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

marian0309

V 9.mesiaci sa už neviem po koľkýkrát vo Zvolene na nákladnej stanici konajú preteky parných mašiniek.Pri tej príležitosti sa tam konajú rôzne sprievodné akcie.Jednou z nich by mohla byť aj prehliadka Lego vláčikov,príp. nejaké celé mesto.Čo všetko však k tomu treba nemám ani páru a preto hľadám dáku dobrú partiu/hlavne organizátora a patróna so skúsenosťami/a ľudí,ktorý by sa na niečo také dali.Máme skoro rok,tak poďme na to!

MwK

Pár krát som tam bol... :)
Ale neviem že či tam niekedy bolo lego? :o
Vždy tram bol "len" vagón s nejakou železničnou diorámov a miesto na pozeranie malo asi 1x0,5m... ;D
No ale som ťa ajtak veľmi nepochopil,ty by si to chcel postaviť?
Máš takú možnosť?Napíš trošku viac... ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

marian0309

Je tam veľká zasadačka na poschodí a teraz aj miestnosť jedálne.Lego tam nikdy nebolo pokiaľ ja viem a to je veľká škoda keď pozerám na tie Vaše výtvory.Ja by som mohol prispieť komunikáciou s vedením stanice na získaní tých priestorov a pár setmi.

S.t.a.l.k.e.r.

Podobná akcia sa bude konať v dňoch 13. a 14.6.2009 v Bratislave na stanici Východ - Rendez - Diesel - 11. celoslovenský zraz historických železničných vozidiel. Po minulé roky boli vždy prítomní modelári s modelovými železnicami, dobrý zdroj inšpirácie. Info tu:http://www.zeleznicnemuzeum.sk/Article/rendez_diesel_2009/11-_celoslovensk_zraz_elezninch_historickch_vozidiel_-_rendez_diesel_2009.html