Legáček potichu zrušil kostičky

Založil muzzo, 26.04.2010, 10:04:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

muzzo

Minulý týden jsem si u Legáčka obědnal malý Lego set a koukal jsem, že Legáček skoro úplně zrušil bonusové kostičky. Svět se nezboří, akorát mně mrzí, že jsem o tom nenašel nikde žádnou informaci. Přiznávám, že kostičky byl jeden z důvodů, proč jsem byl Legáčkovi věrný i přes pár nedobrých zkušeností.   

sam.no

No jo  ::) , ještě minulý týden to bylo jinak, teď to vypadá, že při nákupu od 500 do 1500 je jedna kostička, do 2500 jsou 2..... Takže je to vlastně úplně k ničemu, protože i při velké objednávce i více velkých objednávkách, těch pár kostiček co člověk dostane není za co utratit. >:(
A vypadá to, že to není jediná výhoda, která byla zrušena  :( , hold půjdeme jinam. ;)

Ondrej

Nikdy jsem u Legáčka kostičky nevyužil a stejně jsem u něj nakupoval a i nadále budu, ceny má pořád jedny z nejlepších v ČR. Asi tak :)

David Lengyel


muzzo

Citace od: deiwi kdy 27.04.2010, 11:22:47
Však ten důvod uvedli, konkrétně na stránce http://www.legacek.cz/clanek/legackovy-kosticky/

Akorát že tohle tam visí od včerejška. Ale o to nejde. Spíš mi šlo o transparentnost. Já třeba kostičky od nich rád využíval a byl to pro mně důvod, proč si nekoupit set hned třeba v TESCu, ale počkat si a objednat ho u nich. Tak že jsem po posledním nákupu a po jejich odpovědi byl dost zklamaný.

David Lengyel

Citace od: muzzo kdy 27.04.2010, 12:04:43
Akorát že tohle tam visí od včerejška. Ale o to nejde. Spíš mi šlo o transparentnost. Já třeba kostičky od nich rád využíval...

Legáček moc nesleduju, takže nevím nakolik kostičky opravdu nahradili snížením cen, ale zřejmě k tomu měli dobrý důvod.
Spekulace: je za tím konkurenční boj, kdy se kanibalizací cen dostali na tak nízké marže, že se už benefity nevyplácí - není na to prostor.