(vlastní = mého syna Davida) tank klonů

Založil Radek Hejret, 14.02.2009, 08:44:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Radek Hejret

Star Wars nepatří mezi hlavní záběry našeho LEGO stavitelství (doufám, že se tím nikoho tady nedotknu ;)), ale přesto rádi s klukama válčíme (to už asi k naší mužské povaze patří, že? ;D) a náš 10 letý David byl stále nespokojen s úrovní zbraňového vybavení. Dal se tedy do práce a jak uvidíte sami, vyzbrojil ty klony dokonale! Ještě musím předeslat, že vše stavěl v létě 2008, tedy daleko dřív, než LEGO začalo s uveřejňováním letošních modelů (podobnost čistě náhodná).

Takže, zde je první model - TANK.

Radek Hejret

A tady je další, menší obrněné vozidlo, David to nazývá útočným minitankem.

Radek Hejret

Toto je aktivní obránce (nevím to jistě, ale možná je inspirován třetím dílem Matrixu)

Radek Hejret

A nakonec Clone Base, mega extra vyzbrojená obrněná a maskovaná garáž pro Tank klonů  ;D

MYSLÍM, ŽE DROIDI NEMAJÍ ŠANCI!

Džejkob

WAW!! :o Tak pokud tohle udělal 10-ti letý kluk tak to před ním smekám, protože tohle na 10 let je opravdu hoodně slušný. Držím palce při dalším stavění tvých obou synů ;)
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

MwK

Tá "garáž" ako celok je úžasná! :D
Veľmi pekné dielo,pri ktorom ani tak nejde oto že to nieje to pravé SW,ale oto že je to fakt super!
Obvzlášť na 10 ročného... :o
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Radek Hejret

Držím palce při dalším stavění tvých obou synů ;)

Ehm, mám čtyři syny :o, ale zatím uveřejňuji stavby dvou starších. Ale myslím, že zanedlouho už bude co ukazovat i od nich  ;)

Robbed

No je vidět že si s tím docela vyhráli. Na 10 let je to hodně dobré a hlavně propracované. Jsem zvědav na další výtvory ;).

Allconel

Absolútne sánka dole..... 10 rokov a niečo také ? Určite poznáš tento aforizmus: " Dedičnosť je vlastnosť, na ktorú veríme keď sú naše deti úspešné" Tak ty na ňu musíš veriť, veď máš aj dôkaz. Aj farby sú dosť dobre vybraté, bielo čierne mi to pripomína Imperiálov, ja by som volil sýto červenú ale tá je strašne vzácna, (ja nemať 7665 - Republic Cruiser tak sa jej krásou tiež moc nepokochám).

10? nho ... ja som fakt v Šoku ... to ja som v 10 budoval chabé pevnosti, ktoré dobíjali piráti, ale toto je fantázia.