Minifig v Levných knihách

Založil Hansel, 22.09.2006, 11:33:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Hansel

Hehe, je to úplná blbost, ale kdo by chtěl rozšířit řady LEGO komparsu za pakatel, má možnost.
V Liberci v Levných knihách jsem narazil na toho nejzákladnějšího minifiga, jakého si lze představit - černé vlasy, modré tělo, bílé nohy. A stál jen pět korun ;D Ještě jich tam měli dost. Možná že to mají i v jiných městech, netuším.
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

myth

To aby som v pondelok obehol Lacné knihy v Bratislave  ;D ;D ;D.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Llevelyn

Panák z fotbalu.. SEM S NIMA  ;D ;D ;D kdo bude chtít spáchat dobrý skutek, pár těch panáků se u nás ztratí.. Liberec je krapet z ruky. >:D

Děkuji případnému obětavci..
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Jarmila

Citace od: Llevelyn kdy 22.09.2006, 13:48:36
Panák z fotbalu.. SEM S NIMA  ;D ;D ;D kdo bude chtít spáchat dobrý skutek, pár těch panáků se u nás ztratí.. Liberec je krapet z ruky. >:D

Děkuji případnému obětavci..

Jakých pár panáků? Skoupit všechny a pak rozprostřít mezi ostatní chtivé. To je ta správná "politika".  ;D

A trošku od věci. Už jsme snědli všechny pudinky. Zase by mohly dávat pudinky k panákům.  ;D ;D ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Hansel

Já je klidně skoupím, ale do Liberce se dostanu až prvního, kdy se definitivně stěhuji na kolej. Když budou, vezmu je klidně všechny 8)
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

tazzy

Nevíte jestli to je i v nějakých jiných Levných knihách?

Petrjr

Hlásím že Levné knihy Praha Panská(Jindřišská), Václavák a Národní ani ťuk. V některých naprosto vyloučili, že by měli vůbec nějaké Lego (natož samostatné panáčky), jinde mi kroutili hlavou že panáčky ne, že cituji "lego jen toto" a prstem ukazovala na Megablocks.

P.S.: V Jindřišské jsem prý už byl minimálně druhý, kdo se na Legové panáčky dnes ptal  ;D

Llevelyn

Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Piere

Takže Levné Knihy v Liberci vykoupeny. Minifigů už bylo jen 20. 5 si nechám, takže 15 je k dispozici. Doufám, že se zájemci najdou.
Cena 5,- Kč za kus.

VŠE ZAMLUVENO

Meduin

Dnes jsem narazil v LK na Andělu v Praze na sadu Exo-force:
8105 za 199 Kč. Bylo tam cca 5 - 7 ks.

Zároveň tam bylo pár krabiček Bionicle.

grohl

Bionicly i Exoforce mají i v Plzni, jak v Tescu, tak na náměstí. Chvíli jsem dokonce váhal, že bych jednu obludu koupil kvůli krásně zářícímu modrému meči.  :D