[vlastní] Smart

Založil LustaCZ, 12.12.2008, 13:03:03

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

LustaCZ

jsem nemocnej, nudím se a tak jsem sestavil toto pohodové autíčko do městské lego džungle. Parkování s ním je hračka a jeho jízdní vlastnosti v odpolední špičce v Bricktownu si vychvaluje nejeden minifig... jeto sice "krabicák" ale kdo by se v něm nechtěl povozit že? ;D

Icewalker

Tak takovýto "krabicoid" jsem už dlouho neviděl. Doufám, že má vůz dostatečně těžký podvozek, aby nebyl náhodou odfouknut při trochu větším povětří ;D
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

CreAtive_34

Hezká krabička :D dokonce to vypadá stejně krabicoidně jako smart >:D
pokud chceš vidět moji BS galerii klikni sem , pokud ne, klikni  sem
Skater25 skončil, CreAtive_34 přichází  Project "Underwater world" stopped. Status: Stop

Ondra

Třeba já ne!Fuj takovej žlutej krabicoidní hnus, ješte k tomu okousanej, poničenej  8) ;) .

TomKQT

Ty kostky toho mají za sebou hodně, že?  ;) Teda spíš tento smajlík bude lepší:  :'(
>:D

Dotázka - jak se nastupuje?  ;D
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

Skyder

Citace od: TomKQT kdy 12.12.2008, 22:29:10

Dotázka - jak se nastupuje?  ;D

TY si si akoze nevsimol tu strbinku medzi dvoma sklami??  ;D >:D
Skyder

LustaCZ

jo kostky toho maj za sebou vážně hodně :D vetšina je z nějakýho žlutýho bagru co měl rypadlo vepředu i vzadu(nevím číslo setu), bylo to moje první lego společně se žlutým "favoritem" . nastupuje se tam jakože tou štěrbinou ;D, ono to auto není stavěný pro fatfigy, tže i nastupování je tomu přizpůsobeno ;D ;D

Shmade

Citace od: TomKQT kdy 12.12.2008, 22:29:10
Ty kostky toho mají za sebou hodně, že?  ;) Teda spíš tento smajlík bude lepší:  :'(
>:D

U díla takovéto velikosti věřím, že se kvalita použitých kostek dá celkem uhlídat... Ale já ačkoliv jsem spíš na technic, tak mám rozdělanou jednu takovou větší "system" věc a zjistil jsem nemilou skutečnost, že celkem relativně velké množství klasických kostek kostek mám taky ne zrovna v nejlepším stavu. Už v období dětství jsem k Legu měl vztah a nijak jsem ho úmyslně neničil, pamatuju si i jak jsme s tátou dělali inventury, zda nějaký dílek nechybí - jednou jsme přestavěli skoro celý dětský pokoj, když jsme hledali ztracené kopí :) Ale prostě občas co si pamatuju něco od sebe nešlo jinak než zubama... Pamatujete třeba starý technic piny?
    No abych moc neodběhl od toho co jsem chtěl říct...  prostě, že když nemám jinou možnost, tak použiju nějaký pokousaný/poškrábaný/zažloutlý dílek. Vím, jiná možnost tu je - koupit si potřebný díl nový, ale já když něco stavím, tak to dělám protože mě to baví a mým cílem je to dodělat a to za použití toho co mám doma, mít z toho chvilku než to zas rozeberu radost, no a mimo jiné to ukážu zde na kostkách, abych si mohl vyslechnout názory ostatních, každopádně ale nechci slyšet: " Omg, máš tam xy zničených kostek." Zaprášené věci je něco jiného, to na fotce nevypadá hezky, ale vůči kvalitě použitých kostek by mohlo být fórum možná trochu tolerantnější...  Není podle mě potřeba to vždy psát, kdo si toho všimne, tak ať si to nechá z mého pohledu klidně pro sebe, já jsem si toho všimnul třeba až po tom upozorňujícím příspěvku, ale stejně se můj názor na prezentované dílo nijak nezměnil. Ne každý staví s vědomím toho co se na kostkách u modelu hlídá (prach, otisky zubů, barva použitého provázku...) a třeba nemá ani ambice stát se top stavitelem s najzářivějšími kostkami pod sluncem, prostě se chce jen podělit o radost. :) 

No abych nebyl úplně OT.

LustaCZ: Na to jaká je to krabice se mi to celkem líbí, možná bych tam jen přidal nějakou barevnost (třeba pruh na boku...). Co bije do očí mě jsou trochu ty SPZ , když už je tam chceš mít, tak by jsi se mohl trochu víc snažit při jejich psaní, aby písmena a čísla byla stejně vysoká, na jednom řádku, nejlépe asi vytisknout, takhle rozlítané to vypadá spíš jak nějaké katalogové označení... 

TomKQT

Shmade - ale vždyť já to myslel ze srandy, jako jakési nevinné popíchnutí. Proto tam byl nejdříve úsměvný smajlík a až pak brečící vyjadřující můj vztah k Legu - kdybych byl kvalitou kostek znechucen a díky tomu se mi nelíbil celý miniMOC, dal bych tento obličejík:  ::)

Pobavila mě ta štěrbina, protože vím, že hlava minifiga jí neproleze  ;D
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

LustaCZ

CitaceU díla takovéto velikosti věřím, že se kvalita použitých kostek dá celkem uhlídat... Ale já ačkoliv jsem spíš na technic, tak mám rozdělanou jednu takovou větší "system" věc a zjistil jsem nemilou skutečnost, že celkem relativně velké množství klasických kostek kostek mám taky ne zrovna v nejlepším stavu. Už v období dětství jsem k Legu měl vztah a nijak jsem ho úmyslně neničil, pamatuju si i jak jsme s tátou dělali inventury, zda nějaký dílek nechybí - jednou jsme přestavěli skoro celý dětský pokoj, když jsme hledali ztracené kopí :) Ale prostě občas co si pamatuju něco od sebe nešlo jinak než zubama... Pamatujete třeba starý technic piny?
    No abych moc neodběhl od toho co jsem chtěl říct...  prostě, že když nemám jinou možnost, tak použiju nějaký pokousaný/poškrábaný/zažloutlý dílek. Vím, jiná možnost tu je - koupit si potřebný díl nový, ale já když něco stavím, tak to dělám protože mě to baví a mým cílem je to dodělat a to za použití toho co mám doma, mít z toho chvilku než to zas rozeberu radost, no a mimo jiné to ukážu zde na kostkách, abych si mohl vyslechnout názory ostatních, každopádně ale nechci slyšet: " Omg, máš tam xy zničených kostek." Zaprášené věci je něco jiného, to na fotce nevypadá hezky, ale vůči kvalitě použitých kostek by mohlo být fórum možná trochu tolerantnější...  Není podle mě potřeba to vždy psát, kdo si toho všimne, tak ať si to nechá z mého pohledu klidně pro sebe, já jsem si toho všimnul třeba až po tom upozorňujícím příspěvku, ale stejně se můj názor na prezentované dílo nijak nezměnil. Ne každý staví s vědomím toho co se na kostkách u modelu hlídá (prach, otisky zubů, barva použitého provázku...) a třeba nemá ani ambice stát se top stavitelem s najzářivějšími kostkami pod sluncem, prostě se chce jen podělit o radost. :) 

No abych nebyl úplně OT.

LustaCZ: Na to jaká je to krabice se mi to celkem líbí, možná bych tam jen přidal nějakou barevnost (třeba pruh na boku...). Co bije do očí mě jsou trochu ty SPZ , když už je tam chceš mít, tak by jsi se mohl trochu víc snažit při jejich psaní, aby písmena a čísla byla stejně vysoká, na jednom řádku, nejlépe asi vytisknout, takhle rozlítané to vypadá spíš jak nějaké katalogové označení... 

-> líbí se mi jak jsi to napsal, souhlasím s tebou ;)

Jinak teda Smart dnes prošel lehkým faceliftem, SPZ jsou pryč (byly psaný horkou jehlou ;D ), byl přidán červený pruh a taky byla předělána zadní světla. no posuďte sami..

Dnes také poprvé vyjel do ulic Bricktownu Smart Cabrio, dlouho očekáváný sériové vyráběný model bez střechy. ihned si získal velkou oblibu mezi místními plájboji...

ass

Teda, Ty máš hodně sebevědomí, kdyby Ti bylo 8, tak to pochopím, ale takhle?

Colonel32

to neni Smart, to je Stupid  ;D

LustaCZ

Citace od: ass kdy 13.12.2008, 13:33:48
Teda, Ty máš hodně sebevědomí, kdyby Ti bylo 8, tak to pochopím, ale takhle?

co to má co společnýho se sebevědomím ???

MwK

Citace od: LustaCZ kdy 13.12.2008, 14:40:42
To že prezentuješ takýto model pri tvojom veku. :)
Ja proti nemu nič nemám,dokonca tá otvorená verzia ma pobavila,ale priznajme si,že takto sme stavali všetci keď sme mali okolo päť až deväť rokov... :-\

Inak,kde tvoji "plájboji" v Smarte vozia legové "kočky"... >:D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Shmade

Já to beru tak, že chtěl postavit co nejmenší autíčko, do kterého se vejde minifig, ne že chtěl postavit auto smartu věrohodně podobné a nějak detailně propracované, tady je paralelou podle mě hlavně ten rozměr...  Jinak kabrio mě takly pobavilo. :)

LustaCZ

Citace od: MwK kdy 13.12.2008, 20:07:55
Citace od: LustaCZ kdy 13.12.2008, 14:40:42
To že prezentuješ takýto model pri tvojom veku. :)
Ja proti nemu nič nemám,dokonca tá otvorená verzia ma pobavila,ale priznajme si,že takto sme stavali všetci keď sme mali okolo päť až deväť rokov... :-\

Inak,kde tvoji "plájboji" v Smarte vozia legové "kočky"... >:D

jde prostě o to že jsem chtěl do města přidat nějaký malý auta (inspirace Smartem) takže tak, našel sem tady na fóru různý výtvory od borců ruznýho věku, tže nevidím důvod se zabírat nějakým sebevědomím... :-\ tže příště sem radši prdnu off-road jeep v měřítku 1:1

Holkamodrooká

Auto je fajn, v jednoduchosti je krása a mě by se do města úžasně hodilo. A nedělej si vrásky z hnidopichů - i když zbavit se zde rýpavých poznámek je prakticky nemožné :P.
PS: Brzké uzdravení, snad z toho ještě nedostaneš horečku  ;D.
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

Icewalker

Zajímavé, mě se verze bez pruhu líbila o trošku víc, a přitom mám proužky na autech rád... Ale verze kabrio je super ;D
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr