Má smysl založit poddiskusi věnovanou pouze poptávce dílů?

Založil Colonel32, 04.11.2008, 19:38:10

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Má smysl založit poddiskusi věnovanou pouze poptávce dílů?

Pouze díly
Poptávka kompletně
Poptávka díly zvlášt, sety zvlášt
Ne
Nevím

Colonel32

Napadlo mě, že by se v sekci soukromá inzerce dala založit podřízená sekce, kde by každý z uživatelů dával svoji dílkovou poptávku. Myslím, že by to stávající inzerci zpřehlednilo, a tím zvýsšilo šance, že se najde někdo, kdo má díly, které jiný člověk shání.

Dejv

Já bych souhlasil, kvůli přehlednosti. Zajímají mě jen nabídky a poptávky stejně přeskakuju. V běžných inzercích jsou tyto dvě skupiny oddělné. Jsem pro.

otaznik

Tak když už, tak Poptávka vs. Nabídka. Poptávka včetně setů, ne jen poptávka dílů.

Valentin Dobrotivý

je to dobrý nápad v detailnějším řešení souhlasím s otazníkem

Colonel32

Anketa vynulována a přidána možnost navržená otazníkem, dále přidána možnost rozdělit poptávku podle typu.

Marty713

Já jsem pro rozdělení inzerce na NABÍDKA a POPTÁVKA a pak na SETY a DÍLY (resp. nabídka setů, nabídka dílů a poptávka po setech, poptávka po dílech).

Ostatní je kompromis nebo polovičatost.

5o

Preto lebo Lego...

Colonel32

otaznik

Citace od: Marty713 kdy 05.11.2008, 15:52:39
Já jsem pro rozdělení inzerce na NABÍDKA a POPTÁVKA a pak na SETY a DÍLY (resp. nabídka setů, nabídka dílů a poptávka po setech, poptávka po dílech).

Ostatní je kompromis nebo polovičatost.
Nesouhlasím s tebou. Poptávka po setech je tu minimální, nemá smysl mít pro to vlastní téma. I poptávka po dílech není bůhvíjaká, rozhodně MNOHEM menší, než nabídka setů a dílů. Takže rozdělení na Nabídku a Poptávku by bylo v tuto chvíli více než dostatečné.

stomcova

Taky bych se přidala nerozdělovat, tak jsem i hlasovala.
Batman, forever...

germik

,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Marty713

Colonel32

Vzhledem k vysledku ankety, ze vetsina lidi je pro oddeleni nabidky a poptavky, ale nemohou se prilis shodnout na tom, jak presne to ma vypadat myslim, ze bude nejlepsi, kdyz se na konkretnim reseni dohodnou tri nejpovolanejsi (nebot oni tim pak budou nejvice trpet), tz. admin a moderatori: Jindrous, RDK a Peki.