Nákup na Minifigu

Založil Rossi, 25.10.2008, 20:17:56

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Rossi

Chtěl bych se zeptat, pokud budu nakupovat Lego např. na Minifigu a budou to různé díly (např. figurky, kola, kostky), budu platit jedno poštovné nebo to bude tolik poštovných, kolik bude dilčích prodejců na Minifigu? Díky, Ros

Colonel32

Meduin

Citace od: Colonel32 kdy 25.10.2008, 20:24:23
WTF?
To Rossi: WTF? = What the megablocks? = Co to má, k sakru, znamenat?

Meduin

Tak alespoň z části relevantní odkazy jsem našel na
www.minifig.com
www.minifig.tv a
www.minifig.de

Ale nic mi nepřipadá jako zcela vhodná odpověď.

Nychrom

Je jasné že budeš platit poštovné od každého prodejce zvlášť ,takhle to je i na Bricklinku né?Jelikož je to něco jiného než obyčejný,samostatný,elektronický obchod.
Lego je jedna věc, ale důležitější je nápad.

Colonel32

co za prodejni system je "Minifig" ?

Rossi

To Lorderon - diky, tohle jsem potreboval vedet, Ros

otaznik

Citace od: Rossi kdy 26.10.2008, 18:26:28
To Lorderon - diky, tohle jsem potreboval vedet, Ros
A objasníš nám také tu záhadu, co že je to ten "Minifig", o kterém se zmiňuješ?  :-X
BTW: vyplň si profil!

Rossi

Nehledej za tim nic tajemneho - je to jen jeden z prodejcu na Bricklinku - mozna jsem to mel uvezt hned na zacatku a presne : Minifigs Paradise. V minulosti jsem tam nakupoval, ale vzdy treba jen jeden set - nikdy nic hromadneho. Tot vse. Ros

Colonel32

Citace od: Rossi kdy 27.10.2008, 20:51:35
Nehledej za tim nic tajemneho - je to jen jeden z prodejcu na Bricklinku ...

Citace od: Rossi kdy 25.10.2008, 20:17:56
...kolik bude dilčích prodejců na Minifigu?

Tak z nas mozna priste nedelej blbce a bude to jednodussi...

Rossi

Blbce ze sebe delas maximalne ty - ani v nejmensim jsem to nemel v umyslu uvest nikoho v omyl. Zkus se priste zamyslet nad svou stupidni odpovedi, Coloneli32!!!!!

Shmade

Citace od: Rossi kdy 29.10.2008, 19:59:47
Blbce ze sebe delas maximalne ty - ani v nejmensim jsem to nemel v umyslu uvest nikoho v omyl. Zkus se priste zamyslet nad svou stupidni odpovedi, Coloneli32!!!!!

Hele, co to je za reakci? Ty tady položíš otázku, která je položena tak nepřesně až stupidně, že nikdo neví co vlastně chceš, lidi se ti tady snažej pomoct, a když nakonec vyjde najevo, to ,že se ptáš na absolutní pitomost a že jsi tady lidi jen zmátl se chováš  takhle.  Tststs, trošku soudnosti... 

Jestli jsi nikoho nechtěl uvést v omyl tak si po sobě ještě jednou přečti svou první otázku a uvědom si co jsi napsal. Když sám pak píšeš, že minifig je jeden z prodejců na BL, tak na co se vůbec ptáš, rozumíš?

Citace od: Rossi kdy 25.10.2008, 20:17:56
Chtěl bych se zeptat, pokud budu nakupovat Lego např. na Minifigu a budou to různé díly (např. figurky, kola, kostky), budu platit jedno poštovné nebo to bude tolik poštovných, kolik bude dilčích prodejců na Minifigu? Díky, Ros

otaznik

Citace od: Rossi kdy 29.10.2008, 19:59:47
ROFL, tak na tebe jsme tu čekali.  :P