(Vlastní) Tudy cesta nevede

Založil FilipS, 08.03.2014, 20:03:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

FilipS

Ahoj všichni, mam tu jedno menší diorama.
Trpaslík princ Gelbor se vydal na cestu se svým panošem poté, co jejich hlavní královské město ovládly nepokoje.
Jak to vypadá, tak budou muset opustit hlavní cestu, tudy bažinou řeku plnou mýtických stvůr nepřekročí.
Doufám, že bude stavba líbit. :)

Mr. Cube

Parádní, spousta dílků využitých jinak + bažina působí dostatečně tajemně a zatuchle.  :D

Aichel

Trochu jak scénka z Dark Souls

FilipS

Citace od: Mr. Cube kdy 08.03.2014, 21:03:23
Parádní, spousta dílků využitých jinak + bažina působí dostatečně tajemně a zatuchle.  :D
Díky, za tenhle dojem sem moc rád.

Citace od: Aichel kdy 08.03.2014, 21:24:45
Trochu jak scénka z Dark Souls
Znám, ale nikdy sem nehrál. Teď hraju jen Hearthstone, asi z toho na mě přeskočila fantasy nálada. :)

Bard

Krásná práce, líbí se mi o to víc, že mám rád stavby na téma fantasy-history.

U pár věcí jsem si nejdřív nechápavě říkal, proč zrovna takhle, ale už jsem si tvých dílek zvykl, že nejsou "prvopohledové", ale sofistikované.

Jen bych u stavitele tvého typu očekával, že socha bude mít pahýl ruky a ne díru v místě ramene.  ;D

Z těch detailů, které mě zaujaly najvíc, uvedu aspoň torzo pilíře šikmo trčící z bažiny.

milanv

Krása. Už tu zaznělo, co všechno za detaily je překvapující a pěkné, tak já přidám něco jiného: moc se mi líbí podstavec! Taková nenápadnost, ale jak to pozdvihne dojem z "obyčejného" diorámatu na výstavní kus.
Pán na Žlutém hradě

FilipS

Díky moc za reakce! :)
Citace od: Bard kdy 09.03.2014, 14:19:53
Jen bych u stavitele tvého typu očekával, že socha bude mít pahýl ruky a ne díru v místě ramene.  ;D
Jo, to je docela nedotažený, chtěl sem na tu sochu nějak zakomponovat ptačí trus z opeřence, co sedí na hlavě, ale pak sem to vzdal.

Citace od: milanv kdy 09.03.2014, 18:23:15
Krása. Už tu zaznělo, co všechno za detaily je překvapující a pěkné, tak já přidám něco jiného: moc se mi líbí podstavec! Taková nenápadnost, ale jak to pozdvihne dojem z "obyčejného" diorámatu na výstavní kus.
Podstavec dělá fakt hodně, i úplně obyčejný jako je tenhle.

Mr. Cube

A nejen podstavec, ale i to pozadí tomu dalo hodně. Na bílém pozadí by ta ponurost tolik nevynikla - zkrátka je to dobře sladěné.  :)

arnold

Tvé výtvory jsou opravdu parádní! To samé platí pro kvalitu fotek  :)
Moc rád bych od tebe viděl nějakou vetší stvabu  ;)

frantoka

Si macher, tvoje výtvory sú hotové umelecké dielo.  :o

FilipS

Díky moc za reakce. :)

Citace od: arnold kdy 18.03.2014, 21:45:50
Moc rád bych od tebe viděl nějakou vetší stavbu  ;)

Na nějaký větší MOC to v blízké domě bohužel nevidím, spíš pár menších.

Citace od: frantoka kdy 19.03.2014, 07:43:16
Si macher, tvoje výtvory sú hotové umelecké dielo.  :o
Díky, vážím si toho. :)