NHL Street Hockey 3579

Založil Holkamodrooká, 27.09.2008, 14:25:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Holkamodrooká

S mužem jsme se rozhodli předčasně oslavit jmeniny našeho robátka, takže i  já teď přispívám svou trochou do mlýna. Protože jsme se skrz Lego v komoře nedostali k původně plánovanému dárku ( http://www.brickset.com/detail.aspx?Set=4279-1 ), sáhli jsme po prvním, co na nás z regálu spadlo  ;D - NHL Street Hockey 3579 (http://www.brickset.com/detail.aspx?Set=3579-1).

Set: NHL Street Hockey 3579, rok výroby 2004, délka hřiště cca 27x14 cm, s podstavci na držáky ovládacích tyčí 37x14 cm.

Balení: Obyčejná a nepříliš pevná krabice obsahuje tři sáčky, v nich 114 dílků, samolepky a návod - na dnešní dobu a na velikost setu luxusně velký.

Stavba: Dospělému by to zabralo nanejvýš pět minut, pětileté dítě to stavělo čtvrt hodiny.

Ovládání a hratelnost: Figurky se ovládají velmi dobře, otáčí se kolem své osy, jen se při zápalu boje dost často převrhnou. Nicméně to nic nemění na tom, že je to super zábava.

Celkové hodnocení: : Po dlouhé době set, který hodně pobavil a  zaujal nejen dítě, ale i nás, rodiče (kteří vymysleli zlepšováky hry - hrát hokej s Batmanem a Spidermanem bylo velmi zábavné, ještě se chystáme vyzkoušet, zda je reálné dát si za každou vstřelenou branku malého panáka...).

PS: během psaní recenze jsme si šli zahrát, pití panáka je nereálné, během tří minut jsme uhráli skóre 12:6...

Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

Holkamodrooká

Pittsburgh Penguins...
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

Shmade

Věřím, že to je na hraní dobrý, já sám jsem si v podstatě na stejném principu (táhla a na nich hráči) jako malej (tak před 17 lety) dělal svoje hřiště. Měl jsem takhle udělanej fotbal, kterej jsem hrál proti ségrám. Na hřišti bylo šest hráčů, v brankách na otáčecích podstavcích a z každého boku byly dvě táhla pro hru samotnou. Z fotbalu se po několika zápasech vivynul sport nový - změnil jsem půdorys hřiště z obdelníka na čtverec a na světě byl box, ke kterému předchozí fotbal neměl taky moc daleko :)  Box byl ještě lepší, testovali jsme kterej panáček co vydrží (jak moc pevně drží na plate).   

To mi připomnělo další věc co jsem si v té době postavil - digihru z lega. Jednalo se o takové ty klasické digihry, kdy se jelo autíčkem a vyhýbalo se překážkám. Princip byl takový, že jsem udělal z velkých pneumatik dva válce, z čehož jeden byl hnaný motorem, na válce jsem natáhl slepený pás papíru, na kterém byla namalována cesta a překážky, tak aby navazovala v místě slepení.   Pak už jsem jen udělal mechanizmus na ovládání autíčka, které jezdilo na místě po papíru ze strany na stranu - taky táhly a jelo se. :)