(vlastní) Malý krok pro člověka

Založil fuli, 11.09.2008, 13:50:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

fuli

21. července 1969, 2:56 UTC (někde v USA >:D)
Neil Armstrong, právě sestupuje z lunárního modulu na povrch měsíce.
"Je to malý krůček pro člověka a velký skok pro lidstvo."
(a jestli to někdy praskne, tak...)
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

Imperial Unicorn

Lego pár let zpět dělalo "opravdový" lunární modul Eagle i s realistickými minifigy. Bohužel jen krátce a snad to prodávali jen v Americe :( možná dokonce jen přes S@H.

***Banana.com

Citace od: Imperial Unicorn kdy 11.09.2008, 14:06:28
Lego pár let zpět dělalo "opravdový" lunární modul Eagle i s realistickými minifigy. Bohužel jen krátce a snad to prodávali jen v Americe :( možná dokonce jen přes S@H.

Jj, 10029 Lunar Lander, jeden jsem prodával asi půl roku zpět, celkem se dá ještě sehnat.

Marty713

Citace od: salam kdy 11.09.2008, 14:18:08
Nevím, ale nevypadá tohle jako soutěžní výtvor do Octan Cupu?

No, v podstatě, kdyby s tím autor ještě chvíli počkal, myslím, že by se to do 1. kola přesně hodilo. Ale více podrobností opravdu už nesdělím, jinak vyplácáte všechny nápady. :D

fuli

Citace od: Marty713 kdy 13.09.2008, 19:34:54
Citace od: salam kdy 11.09.2008, 14:18:08
Nevím, ale nevypadá tohle jako soutěžní výtvor do Octan Cupu?

No, v podstatě, kdyby s tím autor ještě chvíli počkal, myslím, že by se to do 1. kola přesně hodilo. Ale více podrobností opravdu už nesdělím, jinak vyplácáte všechny nápady. :D
Kdybych se chtěl soutěže zúčastnit, tak bych samozřejmě počkal. Bohužel, nemám moc nápadů na stavby(hlavně je nemám pravidelně, podle termínů soutěže), jsem spíš sběratel. Takže, jen jednou za čas něco "spatlám" a když je to alespoň trochu zveřejnitelné, tak to sem vystavím.
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

Marty713

No ale právě nápady jsou starostí pořadatelů, tedy mě. Pokud bys něco spatlával v intervalech soutěžních kol, bylo by to bezvadné. ;)

Ještě je čas se přihlásit včas.