Superkup na Aukru

Založil visor, 23.12.2007, 11:51:30

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

visor

Na Aukru jsem 29.11. 2007 objevil aukci s názvem LEGO směs - Indiana Joses a chvilku na ni hleděl nevěřícně, byla tam snad hromada, kterou by jste asi za ty prachy nikde nekoupili. Moc jsem neuvažoval a rychle jsem klikl na možnost, která tam byla přidána a to kup teď! tak jsem koupil kopu LEGA za cenu kup teď! 300.- Jednalo se o skoro kompletní Adventurers 1182, 5948 - 5909 - 2879, 5928, 5905, 1183, 5901, 5925, 5956, 5936 a 5978:o Pak po týdnu přišel balík domů a říkal jsem si, to bude nějaká blbost, že se to  všechno , co bylo na obrázku vešlo do tak malé krabice. Byli tam i přiloženy všechny plánky v celkem uspokojivém stavu a hned jsem začal skládat. Skládal jsem to 2 dny a 2 noci a nemohl jsem uvěřit, že čim víc jsem toho měl postaveno, tím míň toho chybělo a kupodivu až jsem měl vše poskládané, tak mi chybělo pouze 5 kostiček a jeden fig pilota.  :)

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]
Můj mimosoudkový záběr ;-) http://tony5.album.cz/stare-hracky/

Skyder

Tak to ti Gratulujem... To je vobec mozne?? Kedy sa konecne mne podari takyto obchod?? Sakra... :o
Skyder

nesquick

tak to tiše závidím za takovou cenu toho tolik koupit to se jen tak nestane  ;)

Colonel32

na to se myslim da rict jen jedna vec:

gratuluju!

Jarmila

No to zírám. Jak mi tohle mohlo uniknout? Když už se to nedostalo do mých pařátků, tak to snad bude i u Tebe v těch správných rukou. Kauf roku na aukru. Užij si to.  ;)
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Rewolt

Taky sem si řikal ,,JAK MI TOHLE MOHLO UNIKNOUT ??? ??? ,,.  Jinak ti to taky přeju
It's a trap!

Lord.obiv

Páni :o Tak to máš štěstí jak hrom ;) Jen za 300 Kč  :-X O tom se mi ani nezdálo. Ale přeju ti to ;)
Budiž LEGO

betakaroten

Nechce se mi zaplevelovat diskusi dalším nicneříkajícím příspěvkem, tak to přilepím sem.

http://www.aukro.cz/item318515047_lego_plna_krabice_a_igelitka.html Toto nyní třídím... ;D
Po zběžném prohrabání konstatuju: obsahuje téměř kompletní 7141, značnou část 7715, 7722 (bohužel chybějí oba rámy parních lokomotiv), 7817, asi 7 výhybek (4,5 V), nějaký technic (děravé kostky, osy, kardanky!), fabuland a samozřejmě hromadu základních kostek.

betakaroten

Ještě jsem tam objevil nekompletní 6388, 6672 a z basic setů 550, 810. Na fotce je jen malá část obsahu.
Ovšem některé kostky mají nevídaně luxusní bílou barvu! (pro srovnání, vlevo je běžná bílá, vpravo béžová-tan).

otaznik

Citace od: betakaroten kdy 16.03.2008, 22:49:53

Ovšem některé kostky mají nevídaně luxusní bílou barvu! (pro srovnání, vlevo je běžná bílá, vpravo béžová-tan).

:o

To by letělo rovnou do koše.

Colonel32

nejsou to ty zlate kostky k 50. vyroci?  >:D