Mestské domy - exponát do Brna

Založil zakm, 21.01.2008, 18:43:36

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

zakm

Rozhodol som sa dať dokopy už nejaké rozostavané modely s tými , čo už boli postavené , nameral som si rozmery vítriny, postavil som baseplates  , urobil nákresy domov a rozmiestnenie , postavil a výsledok vidíte sami.

Práca je ešte stále rozostavaná ,takže to nie je ešte zatiať úplne najkrajšie.ale aj tak tu budem dávať priebežne fotky stavby. Mal by tam zatiaľ ešte pribudnúť jeden dom , trať pre električku a dať asesoríz na námestie .

Ako to vidím , tak asi budem musieť ešte niečo urobiť so zelenými baseplates aby som ich zakryl ...uvidím čo sa ešte bude dať urobiť  :-\

tak čo na to zatiaľ hovoríte? :)
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

otaznik

Citace od: zakm kdy 21.01.2008, 18:43:36
tak čo na to zatiaľ hovoríte? :)

Mně se to líbí! Jakým směrem bude stavba pokračovat? Bude to náměstí? Co máš ještě v plánu dostavět?

***Banana.com

Domy pěkné, jen mi nesedí schodovitost, kdy domy jdou lineárně od nejvyššího k nejnižšímu. Je to nějaké konkrétní náměstí? Na většině těch, která jsem viděl, jsou domy víceméně nahodile s různými výškami, a ne takto za sebou..IMHO by to vypadalo lépe, kdyby ten poslední červený byl vytažený +- do výšky toho druhého béžového..

zakm

Díky... ;D
No žiadne konkrétne námestie to nie je , jediná vec podľa predlohy je iba žltý dom u Dobrého Pastiera. Mám v pláne dostavať už iba jednu vyššiu budovu od tej červenej tam nakraji . Tú červenú sa pokúsim ešte zvýšiť ale iba o 2-3 kocky vyššie lebo už nemám biele okná  a potom by to už nepasovalo mať jeden dom z bielych a červených okien na jednej fasáde  . Po budovách sa pustím do námestia ..
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...