různorodost stejných kostek?

Založil šipka, 23.12.2007, 11:37:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

šipka

Při sestavení setu 4954  http://www.peeron.com/inv/sets/4954-1

jsem zjistil že u černých slope bricků je jedna polovina hladká a druhá je (jako po staru) hrubá. Po sestavení tento nesoulad je celkem dost viditelný. Je možné že je to smícháno z několika různých výrobních linek, nejspíš.

Nesetkal jste se někdo s něčím podobným nebo já mám nějakej vadnej kus? Je pravda že jsem se s tím už setkal u nových duplo kostek u malého ale tam to není tak viditelné ale rozdíly tam jsou.

Jindroush

Je to tak a jinak to už nebude. Do budoucna budou snad jen hladké, podle toho, co se zaslechlo.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Dejv

Tak to aspoň mohli v rámci jednoho setu sjednotit a ne to smíchat.. Dovedu si představit, jak ta střecha asi vypadá  ::) ::)

Colonel32

Citace od: sparkz kdy 23.12.2007, 13:33:00
Tak to aspoň mohli v rámci jednoho setu sjednotit a ne to smíchat.. Dovedu si představit, jak ta střecha asi vypadá  ::) ::)

proc by sjednocovali vzorek na slopes?

kdyz nejsou schopni sjednotit ani dily ve stare a nove sede v ramci jednoho setu...

Jindroush

Technická možnost a obchodní smysl jsou dvě naprosto různý věci.

Tj. nejde o neschopnost, ale o spořivost. (Spořivost je kladná vlastnost, když chcete levný LEGO a dost jachet pro management)

betakaroten

Citace od: Jindroush kdy 23.12.2007, 12:11:15
Je to tak a jinak to už nebude. Do budoucna budou snad jen hladké, podle toho, co se zaslechlo.
Zaslechlo se i něco jiného - že hladké byly toliko omezeným výstřelkem a z nových moldů polezou opět hrubé. Hladké se ovšem napřed musí doprodat.

linhi

No pokud jde o mě tak já raději ty hrubé - i když vím že to sem nepatří...Ale můžu se zeptat ty dílky do sáčků dávkují stroje nebo lidi?

Jindroush