Závodní dráha

Založil Royde, 02.11.2007, 13:48:18

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Royde

LEGO vydalo mnoho pěkných setů s tématikou automobilových závodů (depo, cílová čára). Zajímalo by mě, jestli někdy někoho napadlo postavit si pomocí silnic, rovinek a zatáček, celou závodní dráhu. (Mě teda jo, ale nemám na to dost kostiček.)

Skyder

Citace od: Royde kdy 02.11.2007, 13:48:18
LEGO vydalo mnoho pěkných setů s tématikou automobilových závodů (depo, cílová čára). Zajímalo by mě, jestli někdy někoho napadlo postavit si pomocí silnic, rovinek a zatáček, celou závodní dráhu. (Mě teda jo, ale nemám na to dost kostiček.)
No tak napadlo nas to asi viacerych (mimochodom aj mna  ;D). Aj som to skusal ale mal som problem s miestom-bohuzial v mojej izbe to moc dlho pokope nevydrzalo...tak som to radsej rozlozil. No a tu je moja rada: Skus napisat do sukromnej inzercie ze by si rad kupil cesty (asi ajm nejake tie sety,ze????) no a som si isty ze sa tu najde nejaka dobra dusa co ma par ciest navyse... Ak nie tak si budes asi musiet kupit nove.  8)

Skyder

Blake

Citace od: Royde kdy 02.11.2007, 13:48:18

Napadlo, napadlo. Ale není prostor. Pracuji na projektu města, kde na vnitřním městském okruhu bude možné uzavřít vedlejší cesty a tím bude závodní okruh hotov.

Royde

Já to ani stavět nechci - formulový set nemáme ani jeden a stavíme raději město, jen bych to chtěl aspoň vidět. Musela by to být paráda: start - cíl, depo s mechaniky, tribuny se spoustou figů, parkoviště pro transportní vozy i  pro diváky a v první řadě velká dráha a na ní spousta červených autíček :-).
Možná by to byl dobrý tip na příští výstavu.

tomasus

A někde v areálu postavit malou dráhu s motokárami jako atrakci  ;D
Dovedu si to dobře představit ale bohužel dodat můžu jen tu  motokáru tu  ovšem nedám z ruky protože byla moje first lego ;)

V životě mi chybí jen jedna věc - IGNORE LIST !
SW sety/figy  3/7 :) (doufám že na to neni licence)

Skyder

Citace od: Royde kdy 05.11.2007, 14:40:52
Já to ani stavět nechci - formulový set nemáme ani jeden a stavíme raději město, jen bych to chtěl aspoň vidět. Musela by to být paráda: start - cíl, depo s mechaniky, tribuny se spoustou figů, parkoviště pro transportní vozy i  pro diváky a v první řadě velká dráha a na ní spousta červených autíček :-).
Možná by to byl dobrý tip na příští výstavu.
Mozno ano, bolo by to super, ale mas priestory a moznych zaujemcov? Inak tvoj napad sa mi paci. Akurat ze auticka/formule by nemuseli byt vsetky cervene... >:D

EDIT: taku motokaru mam aj ja, este mam aj nejake formulky z edice Shell. Ale myslim ze par MOCov by nikomu neuskodilo...
Skyder