Výstava hraček 2007

Založil Jarmila, 27.07.2007, 23:27:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jarmila

A je to tady zase.  ;) Výstava hraček. Ať se vám to líbí nebo ne, tak uprostřed horkého léta je třeba myslet na Vánoce.  ;D
Zároveň probíhá Model-Hobby. To si nesmíte, hračičkové, nechat proklouznout mezi prsty.  ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

mph1

Bohužel, link nefunguje. A ten server asi taky ne...

Mellory

Ještě včera jsem tam byl a vše fungovalo. Asi jen výpadek.
Nothing is true. Everything is permitted.

Petrjr

Ano, včera fungovalo a určitě zase fungovat bude.

Dokud je mimo, tak sem alespoň hodím info o době konání: 27.9. - 30.9. 2007

Jarmila

Citace od: mph1 kdy 30.07.2007, 09:01:48
Bohužel, link nefunguje. A ten server asi taky ne...

Opravila jsem odkaz, protože původní adresa byla změněna. Ostatní už dohledáte sami.  ;)

Petrjr

Oznámení pro zapomnětlivce: Výstava začíná za týden.

(Omlouvám se za spam. Ale po poslední zkušenosti s 12. hospodou, kdy se několik lidí neúčastnilo či pozdrželo právě z důvodů že zapomněli a zareagovali až pozdě až na oživení diskuse daný den dopoledne, dovoluji si téma oživit o chvíli dříve).

Jarmila

Po zkušenostech z let minulých jedeme již ve čtvrtek, jediný pracovní den, kdy se koná výstava a tím je větší pravděpodobnost, že tam nebude hlava na hlavě.

Kdo nerad čeká ve frontě na cokoliv, tak si vezměte s sebou sváču a pití.

Peetrs

Všechny kostkaře, kteří se na výstavu chystají zvu také na souběžnou výstavu Model Hobby do stánku 404;)   

Petrjr

Hola hola, výstava začala.

Dnes tam bylo relativně málo lidí (relativně!).  Připadá mí, že oproti letům minulým je tam mnohem větší volnost pro děti, že si mohou pohrát a vyzkoušet prakticky vše, co je volně přístupné. Dříve jsem zaznamenával více "pohledů" a "hlídání" od prodavačů. Připouštím, že už si možná vystavovatelé zvykli, že kobylky přiběhnou a sahají a bourají vše co není za sklem - a tak choulostivé věci buď nevystavují vůbec či jen ve vitríně (mluvím o hale hraček) a je tak vystaven menší sortiment.

Sortiment: běžný, obvyklý, sem tam nějaká firma přijde s novinkou. Ale subjektivně mi připadá, že je to lepší než minulý rok. Nevím proč, prostě jen pocit.

Hobby model jsme pouze prolítli, nemohu soudit. Jen možná, že tam není tolik předváděček jako dříve. Možná, že tím že jsme ho prošli v rychlosti, tak jsem jich jen tolik nezaznamenal - nechytil.