LEGO Star Gazer Watch

Založil Cavelon, 14.09.2007, 13:51:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Cavelon

Mám otázku na LEGO odborníkov: videl už niekto z Vás v prevádzke Star Gazer Watch? Čo to je, na čo to je, ako to funguje atď?

Petrjr

Dohledal jsem jedině tento link.

CitaceThe Star Gazer watch helps you to identify the real LEGO star in the sky. This functional watch comes with blue, grey, black and neon yellow links, as well as a constellation map and magnifying glass that attaches to the black dial with neon yellow hour and minute hands.

buf91

Kdepak se to dá sehnat? ;D
Můj blog... http://buf91.blog.cz

***Banana.com

Cavelon

Citace od: Petrjr kdy 14.09.2007, 14:36:12
Dohledal jsem jedině tento link.

CitaceThe Star Gazer watch helps you to identify the real LEGO star in the sky. This functional watch comes with blue, grey, black and neon yellow links, as well as a constellation map and magnifying glass that attaches to the black dial with neon yellow hour and minute hands.

To som našiel aj ja, ale chcel by som sa o tom dozvedieť viac. 8)

tazzy

To je zajimavé, hlavně ta LEGO Star, to opravdu existuje?? ;D ;D

Jindroush

No, jsem se to snažil dogooglit, a nenašel jsem nic, kromě podvodníků, co tvrdí, že ti prodají 'oficiální' jméno hvězdy za 50 buckazoidů. Podle všeho astronomové udržují pouze stará známá jména převážně viditelných hvězd a zbytek se čísluje.

Ostatně, tohle by mohl Cavelon vyzjistit úplně nejpřesněji.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Cavelon

Citace od: Jindroush kdy 14.09.2007, 15:40:15
Ostatně, tohle by mohl Cavelon vyzjistit úplně nejpřesněji.

Vyzistím, ak to vôbec niekoho zaujíma. ;D

Našiel som ešte toto, takže to asi funguje iba ako akýsi nástroj na vyhľadanie hviezd na aktuálnej oblohe. Chcel som vedieť, či to má aj nejakú elektroniku, či to napr. premieta hviezdnu oblohu na strop ako malé planetárium apod.

Dúfal som, že to niekto z prítomných maniakov už má doma a že nám to popíše ako to vlastne funguje...

Jindroush

Podle mě sou to lautr obyč náramkový hodinky a k tomu mapa oblohy.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)