7654 a 7655-Droid a Clone battle packy

Založil MwK, 23.01.2007, 16:29:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MwK

Začnem asi tým...som šťastný že battle packy mám! ;D
No ale!Prvý pocit pred dostaním bol absolútne skvelý! >:D
Pri rozbaľovaní som bol stále v eufórii,teda až kým som sa nedostal k stavaniu toho doslova nechutného Speederbiku pretože ten Clone pack iba kazý...Ale zato kloni sú úžasný!
Majú super nové blastre,v tomto sete sú 3-krát a jednu novú snyperku ktorá sa dá použiť aj ako zbraň na artilériu...
Ta je naozaj pekná!Niekedy je malo koiek viac!
No a už sa dostávam ku klonom...sú presný,výstižný a za tú cenu sú štyria ako zadarmo... ;D
Mimochodom nápad z armádou dostal určite každý a dokonca to v návode aj píšu "Build your army"!
Ale po dvoch dňoch som zistil že SW armáda by sa z nich spraviť nedala...
Pretože set obsahuje dvoch bielych clonov ktorých moje pozorne oko v SW EP3 nezachytilo + jedného červeného ktorý je z Curusantu a nanajvýš zabraňoval zraneného Anakina na Mustafare no do armády sa nehodí a ešte ako totálny mix tam dali komandéra "BLY" ktorý slúžil na planéte Felucia a nie kde si zmyslíme (vydno ho pri zabíjaní "jedajky" Ayli Securi)...čomi pripadá ako zlí nápad pretože na bojisku ich určite naraz dvadsať nebolo a preto pri väčšej kúpe by to bola nereálna armáda...Samozrejme väčšiu kúpu podporujem! >:D ;D
Takže skrátenou vetou o Clone battle packoch :
Je to super set pre SW lego maniakov no menej super pre SW znalcov...

Droid battle pack :
Ten je asi na takej istej úrovni ako Clone ibaže z úplne iného súdka...
Pri rozbaľovaní som sa najprv prekvapil počtom kociek...bolo ich tam oveľa viac ako v clone packu...
Z veľkým nadšením som hľadal mojich prvých superbattledroidov a... :o :o :o
...citujem sám seba "VED TO VYZERA AKO NEVIDARENA KINDER FIGURKA"!
Naozaj mi to vyrazilo dych!!! >:(
Ukázal som to prísediacim rodičom a tý nato : "Mám to íst vrátit? ;D" a "to je fakt divné". ;D
No vrátim sa k stavebnici ktorá obsahuje štyroch klasický peších droidov,troch divných super battle droidov,Droid carrier ktorý je naozaj pekný a Stap ktorý je dokonalý!
Peších droidov hádam nejak bližšie predstavovať netreba... ::)
No tak Stap je fakt pekný a praktický na to z ako málo brickov je postavený,čiže ten to naplnej čiere vyhral.
A ešte droid carrier...Na obrázku vyzerá dosť chabo a odfláknuto...ale až pri stavaní spoznáte jeho čaro!Je síce oproti reálnemu malí ale zato je veľmi pekný,funkčný a čo je najzarážajucejšie je že šoférovať ho môže len droid...Normálny fig sa tam totiž nezmestí. :P ;D
A tak som sa dostal nakoniec a poviem len jedno Droid a Clone battle packy sú fakt SUPER!
Možno ešte to že ich každému odporúčam!!! ::) ;D ;D :D

Ps: fotky nepripájam pretože sa už vela krát omielali v téme 2007. ;)
Edit:Tu sú aspon Linky...
http://guide.lugnet.com/set/7655
http://guide.lugnet.com/set/7654
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Martin Samek

Battle packy mám a vřele je dopručuji. ;)
STAR WARS FOREVER !!!

TIE

No já nechci nic řikat ale já považuji komandéra Bly za komandéra Codyho .

Raistlin M

Ještě že mi nějaké barevné pruhy nevadí. Prostě budu mít armádu oranžových, armádu červených a povede je třeba takovej ten voják z Falcona, co má zimní výbavu či co. 8)

Já jsem zakoupil kloních packů 10. Droidí jen dva. Také doporučuji :)

Robbed

Citace od: MwK kdy 23.01.2007, 16:29:01
Pretože set obsahuje dvoch bielych clonov ktorých moje pozorne oko v SW EP3 nezachytilo
Čistě bílí vojáci jsou členové 9th Assault Corps . Ve filmu se také objevili <viz přiložený screen>

ešte ako totálny mix tam dali komandéra "BLY" ktorý slúžil na planéte Felucia a nie kde si zmyslíme (vydno ho pri zabíjaní "jedajky" Ayli Securi)...
Commander Bly to není na 100%. Když už tak voják sloužící pod ním v 327th Star Corps, nebo voják sloužící pod Commanderem Codym. Anebo prostě žlutý řadový voják ;)

Mám oba packy, ale droidí si budu muset koupit ještě jeden kvůli dílkům - většina dobrých je v lichém počtu ::)

MwK

Citace od: robbed kdy 13.02.2007, 09:21:36
Pretože set obsahuje dvoch bielych clonov ktorých moje pozorne oko v SW EP3 nezachytilo
Čistě bílí vojáci jsou členové 9th Assault Corps . Ve filmu se také objevili <viz přiložený screen>

ešte ako totálny mix tam dali komandéra "BLY" ktorý slúžil na planéte Felucia a nie kde si zmyslíme (vydno ho pri zabíjaní "jedajky" Ayli Securi)...
Commander Bly to není na 100%. Když už tak voják sloužící pod ním v 327th Star Corps, nebo voják sloužící pod Commanderem Codym. Anebo prostě žlutý řadový voják ;)

Mám oba packy, ale droidí si budu muset koupit ještě jeden kvůli dílkům - většina dobrých je v lichém počtu ::)
Ale má presné malovanie ako on,a ešte aj tú čiernu haluz na krku má identickú... ::)
A mimochodom žltý rádový vojak nemal tu už spomínanú vec na krku a hlavne suknu ale lego ju nespravilo... :)
Inak tých klonov som si už všimol! :-[ Ale zabudol som sem hodit EDIT...
No v každom prípade je to fajn set aj ked takýto kloni by sa určite nikdy nestretli...teda možno sa stretli v skúmavkách na Kamino! >:D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

enginehead

ty kloni nejsou moc vydařilý oproti tomu z at rt (7655) pořád jim padají přilby :(, je tu více lidí co jim to dělá??
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na http://dallart.wz.cz

mato

celkovo sa mi zdá, že novým figom moc nesedia helmy (aj castle, aj town)

Thrawn

Já mám pouze battlepacky a tam je vše ok, přilby drží dobře. Rovněž v City je vše ok.
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

enginehead

Citace od: Thrawn kdy 15.07.2007, 18:31:30
Já mám pouze battlepacky a tam je vše ok, přilby drží dobře. Rovněž v City je vše ok.

měl jsi možnost porovnat je s klonem ze sadi 7250?? ja mam battlepacky 2 a mám to u všech... možná se mi to zdá jen že ten z at rt drží pevně
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na http://dallart.wz.cz

Marcel

Citace od: enginehead kdy 15.07.2007, 19:27:37
Citace od: Thrawn kdy 15.07.2007, 18:31:30

měl jsi možnost porovnat je s klonem ze sadi 7250?? ja mam battlepacky 2 a mám to u všech... možná se mi to zdá jen že ten z at rt drží pevně
Já možnost mám at-rt mám 3x,battle packy 2x a je to uplně stejné  8) 8)

LiBorec

Citace od: mato kdy 15.07.2007, 14:40:57
celkovo sa mi zdá, že novým figom moc nesedia helmy (aj castle, aj town)

uplne nejhure pridelane helmy (skoda ze jsou tak pekne) u vikingu.treba kdyz se ti do ruky dostane forestman a viking tak je to nebe a dudy (v pridelani helmy)-otaci se