6211 Imperial Star Destroyer

Založil Skyder, 13.09.2008, 15:23:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Skyder

Dobry den prajem. Nedavno som sa potesil tymto setom zo serie Star Wars, pretoze hned ako vysiel ma velmi zaujal. A tak som uvazoval ci ho kupit alebo nie. A nakoniec ako vidite stalo sa tak. ale k veci.

BODY: Set je celkom velky, a nie je ani najlahsi. Niekedy mavam dokonca pocit ze je trosku labilny, ale to je ocividne iba dojem. Inak je velmi robusny, a podla mna je nadherny. Cely zaklad tohoto setu tvori trojuholnikova konstrukcia, ktora je velmi púevne spravena. Na nu sa neskor upinaju bocne "kridla?" ktore su odklopne. Set ma aj interier /vid foto/. Nad hlavnym trupom tejto "rakety" sa nachadza riadiaci mostik. Set disponuje osmymi figmy, ak pocitame aj R2D5, a nepocitame "mouse droida :D".

Interier: V utrobach setu je nieco ako raketovy modul, ktory vysunutim tlacidla "vyleti" von z trupu "rakety". Dalej sa v nutri nachadza "trón Dartha Vadera", a par mensich detailov ako drziaky na zbrane ci svetelny mec. Riadaci mostkik v sebe ukryva riadiacu dosku a miesto pre dvoch figov. Najviac ma asi prekvapilo ako je riadiaci mostik upevneny k zvysku lode. Ked som si set pozeral myslel som ze tam bude napevno, ale on je tam vlastne na "volno", pricom sa uvolni potiahnutim packy do hora /vid video/

Hratelnost: ta je podla mna dobra, i ked ja som sa s nim ste nestihol ani "pohrat". Avsak mohli by nastat mensie komplikacie ak by bol set zvereny do ruk detom mladsim ako je napisane na obale-Set je trosku labilny, a ak by ste s nim moc mykali tak by sa mohlo nieco povolit a nedaj boze padnut. Ako vystavny kusok je super, i ked na tieto ucely je skor jeho UCS forma.

Informacie: Set ma krabicu velku: dlzka: 64 cm
                                                      sirka:38 cm
                                                      vyska: 9,5 cm

Samotny set som zatial nemeral.
Set obsahuje dva navody, prvu a druhu cast. Je mozne z neho zostroit dva alternativne modely, avsak tie su bez navodu /foto prikladam/
V krabici od setu som po jeho otvoreni nasiel 23 sackov.

Set som ziskal vo vynikajucom stave OVP, avsak vsetky sacky boli neotvorene, navody nepouzite a samolepky zatial nenalepene.

HODNOTENIE: Ja tomuto setu davam 9/10 , to je moj osobny nazor.   ;)

Prikladam aj ilustracne video co setik dokaze. K stiahnuti zo stranky rapidshare .com, format suboru .AVI

Ak by ste chceli cokolvek vediet alebo rpidat tak mi kludne napiste, rad vyhoviem. Ospravedlnujem sa za fotky, nie su najlepsie, boli robene mobilom pretoze momentalne nemam fotak k dispozicii

Dakujem za pozornost

http://peeron.com/inv/sets/6211

VIDEO+FOTKY /10 MB/: http://rapidshare.com/files/144941613/6211_by_Skyder.rar.html

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]
Skyder

Skyder

...
Skyder

Marty713

Když porovnávám ISD a ty dva modely, které z něj jdou postavit, nabývám dojmu, že sis koupil creator set, přičemž ty dva modely jsou "hlavní" a ISD jen taková chudá příbuzná, která z nich jde taky postavit. A nebýt návodu a figurek tak bych tomu snad i věřil.

A nelíbí se mi moc interiér. Nevidím v tom žádné využití. Podle mě hratelnost dost pokulhává.

Ale za to ty nemůžeš ;) Díky za informace a těším se na další recenzi.

Skyder

Citace od: Marty713 kdy 13.09.2008, 17:31:56
Když porovnávám ISD a ty dva modely, které z něj jdou postavit, nabývám dojmu, že sis koupil creator set, přičemž ty dva modely jsou "hlavní" a ISD jen taková chudá příbuzná, která z nich jde taky postavit. A nebýt návodu a figurek tak bych tomu snad i věřil.

A nelíbí se mi moc interiér. Nevidím v tom žádné využití. Podle mě hratelnost dost pokulhává.

Ale za to ty nemůžeš ;) Díky za informace a těším se na další recenzi.
No ano vies keby mi slo o interier kupil by som si UCSko a interier sa pokusil spravit podla filmu. Ale aj tak diky za reakciu :D mne sa to paci hlavne z vonku... To pojde do "skla" :D
Skyder

Marty713

Jo, exteriér má pěknej.

Ještě mě napadlo: Ta samolepka, jak je na ní minifig Palpatina, kam patří nalepit?
Nepatří nalepit na to sklo? Ve smyslu toho komunikačního hologramu.

Skyder

Ano patri, ja som tie nalepky zatial nelepil, dobry postreh... Inac je to aj napisane ze nalepky zatial nenalepene :D planujem mat tento set dlho :D
Skyder

Marty713

Tak já taky neplánuju ten můj republic gunship vyhodit, ale bez nálepek by byl o ničem. ;D ;)

Skyder

Citace od: Marty713 kdy 13.09.2008, 17:48:18
Tak já taky neplánuju ten můj republic gunship vyhodit, ale bez nálepek by byl o ničem. ;D ;)
Ale gunship je nieco ine bez nalepiek ako toto :D

EDIT:asi by sme to tu mali premazat :D
Skyder

MwK

Pekná recenzia,celkom si to vystihol... ;)
Z fotkami by som sa ešte pohral,aby si tam do budúcna nemal nohy a iné končatiny(;D ;)) ale inak si tam dal dôležité zábery,čiže je to fajn.
Len môj pohľad je že tento set zachranujú iba figúrky takže by som mu dal maximálne 3 z 10... :-X
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

peter

Set mám i já a v současné době je již po více než roce rozebraný. Dílů je na něm dost. Co se týká hratelnosti, tak si myslím, že pro děti to bude ideální. Ohledně křehkosti, tak já měl v průběhu problém jediný. A sice občasné upadnutí jedné otvíratelné poloviny horního krytu trojúhelníku.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.