(vlastní) Motocykl

Založil Dan, 18.09.2007, 16:09:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Dan

Ahoj, pokus o hi-tech chopper.

LiBorec

Motorka vypadá fakt pekne,jen trochu zvýraznit riditka...

TomKQT

To je skoro jak z OCC  ;)
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

patrix

Vcelku pekná motorečka, ale choperom by som to moc nenazýval.
U choper-a sú podla mna základné dve veci. Jazdec skoro leží na chrbte a predlžené "riadidlá"  ;D

Skús si tam predstaviť nejakého minifiga, opretého dozadu - nemá sa kde oprieť a ani za čo chytiť.
Chcelo by to spraviť poriadny sedák s opierkou a natiahnuť "riadidlá", aby na ne dočiahol.

Inak celkom pekné fotky....

Dan

Citace od: TomKQT kdy 18.09.2007, 17:12:12

Ahoj, jsem tu nově co je to OCC? Dík Dan

Ondra

Citace od: Dan kdy 18.09.2007, 17:43:24
Citace od: TomKQT kdy 18.09.2007, 17:12:12

Ahoj, jsem tu nově co je to OCC? Dík Dan
Orange country choppers.Dělají motorky na zakázku.Dávají je ,tuším na discovery channel.P.s.Příště google http://www.google.cz/search?hl=cs&q=occ&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=

TomKQT

Citace od: patrix242 kdy 18.09.2007, 17:13:17
U choper-a sú podla mna základné dve veci. Jazdec skoro leží na chrbte a predlžené "riadidlá"  ;D
A protažená přední vidlice (u novějších "modernějších" chopperů), tlusté zadní kolo, špatný výhled na silnici  ;) atd.

Mně se ten MOC líbí, protože je minimalistický, není umění postavit velkou motorku (no vlastně je ;D), ale malinkou a přesto dobře vypadající.
Řídítka ale jednoznačně vylepšit, nejlépe protáhnout směrem k řidiči, šikmo nahoru.
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

LiBorec

Citace od: patrix242 kdy 18.09.2007, 17:13:17

Skús si tam predstaviť nejakého minifiga, opretého dozadu - nemá sa kde oprieť a ani za čo chytiť.
Chcelo by to spraviť poriadny sedák s opierkou a natiahnuť "riadidlá", aby na ne dočiahol.

Nerekl bych,ze tnto model je urcen pro minifiga  ::)

enginehead

Motorka je pěkná ,ale chtělo by to zvýraznit řidítka, napadlo mě připnou z každé strany tuhle kostku
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na http://dallart.wz.cz