SLEVA KRÁLOVSKÁ STRÁŽNÍ VĚŽ HYPERNOVA OD ŠESTKA

Založil Šejmus, 22.05.2007, 18:28:36

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Šejmus

Kdo bydlíte v Praze a chcete královskou strážní věž 8875 za 198Kč tak jich dneska v Hypernově Šestka (Praha 6) po mém odchodu (18:00) měli ještě 9 kusů, a moc lidí tam není. Radím neptat se na umístění, protože personál není moc informovaný, ale je to úplně vpravo od vchodu v takovém košíku, pěkně skryté  >:D . Už to tam jednou měli a zdá se že vyhrabali další.                                       
EDIT: Omlouvám se, ale nemám už prachy, takže nic odkoupit a prodat nemůžu  :-\ 
Fool of a Took!

J0hny54

kdyby tam někdo měl ,,náhodou" cestu, poprosil bych o jednu  ;)

Aki

A já o druhou - prosííím.  :-* (kluk bude mít brzo jmeniny a tohle ještě doma nemá.  ;))

drSEBY

Jarmila

Mně by stačila jedna krabička, já to chci na stavění a na náhradní díly, ne na kšeft.  :P
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Ravenhorn

Sorry neměl jsem víc peněz u sebe. Ale mají jich tam ještě 5 ks. Tak si pospěšte.
Castle, Pirates a Star Wars.

hana

Večer tam zajedeme,pokud tam sety ještě budou vezmu pro vás vše co najdu.  ;)

hana

Citace od: Šejmus kdy 22.05.2007, 18:28:36
Kdo bydlíte v Praze a chcete královskou strážní věž 8875 za 198Kč tak jich dneska v Hypernově Šestka (Praha 6) po mém odchodu (18:00) měli ještě 9 kusů, a moc lidí tam není. Radím neptat se na umístění, protože personál není moc informovaný, ale je to úplně vpravo od vchodu v takovém košíku, pěkně skryté  >:D . Už to tam jednou měli a zdá se že vyhrabali další.                                       
EDIT: Omlouvám se, ale nemám už prachy, takže nic odkoupit a prodat nemůžu  :-\ 
Manžel tam jel kolem 16 hod.a nic už nebylo...Nemyslel jsi hračkářství mimo Hypernovu?Tam jsem sice dopol.volala,ale třeba jen nevěděli.Přímo v Hypernově nic není. Dokonce jsem tam i volala.Lego bylo hledáno manželem,pánem z informací i prodavačem v úseku hraček. 

Ravenhorn

Bylo když se vejde do Hypernovi, tak v v pravo v sekci kde je vše zlevněné. Taková sekce, kde je plno bot, hadrů atd. a v jednom koši bylo i lego toto.
Castle, Pirates a Star Wars.

Šejmus

Citace od: Ravenhorn kdy 24.05.2007, 00:33:48
Bylo když se vejde do Hypernovi, tak v v pravo v sekci kde je vše zlevněné. Taková sekce, kde je plno bot, hadrů atd. a v jednom koši bylo i lego toto.
přesně tak, v tom hračkářství nemají skoro nic, až na několik plechovek exoforce s tričkem za 200
Fool of a Took!