(Vlastní) Technic truck

Založil CreAtive_34, 23.09.2007, 19:32:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

CreAtive_34

Tak jsem si zkusil postavit TT auto (alespoň jsem měl záminku koupit si ještě jeden motor ;D ) technické údaje:
                             šířka 26 studů
                             výška: 30 studů
                             počet dílů: hodně (vše pouze ze setů: 8435 + 2X New motor)
                             funkce: řízení, pohyb
všechno vlastní (až na část zavěšení předních kol)
a použil jsem i cuplík y :-D
Fotky na mojí BS galerii (tady)

Ještě něco: jak řešíte u podobných modelů zatáčení (myslím tím návrat do pův. polohy, bylo by možno dát sem nějaký obrázek či schéma??)
pokud chceš vidět moji BS galerii klikni sem , pokud ne, klikni  sem
Skater25 skončil, CreAtive_34 přichází  Project "Underwater world" stopped. Status: Stop

ass

Tak, a teď nám ještě pověz, jakou to má stoupavost. :-))))

Mellory

Chlape (teda spíš kluku), tohle je vážně humus. Divím se, že Ti ještě neupadly ruce za takové barbarské konstrukční techniky.
Nothing is true. Everything is permitted.

CreAtive_34

Skater25 skončil, CreAtive_34 přichází  Project "Underwater world" stopped. Status: Stop

otaznik

Citace od: skater25 kdy 23.09.2007, 19:32:44
Tak jsem si zkusil postavit TT auto (alespoň jsem měl záminku koupit si ještě jeden motor ;D ) technické údaje:
                             šířka 26 studů
                             výška: 30 studů
                             počet dílů: hodně (vše pouze ze setů: 8435 + 2X New motor)
                             funkce: řízení, pohyb
všechno vlastní (až na část zavěšení předních kol)
a použil jsem i cuplík y :-D
Fotky na mojí BS galerii (tady)

Ještě něco: jak řešíte u podobných modelů zatáčení (myslím tím návrat do pův. polohy, bylo by možno dát sem nějaký obrázek či schéma??)
Huh, to bude asi neovladatelný, to musí jezdit dost rychle.
Na TT to nebude, nedotažený zatáčení, pohon jen dvou kol, nezamykatelný diferenciál. Myslím, že bys daleko nedojel.

Zkus to v terénu a uvidíš, jak se ti auto postupně pěkně rozpadne přesně v místech, kde jsou špatné konstrukční prvky, jak o nich psal Mellory.  ;)

Ale nenech se odradit a příště (nebo požná později..  :)) se to povede.

CreAtive_34

jasný, to chápu. to že se to rozsype, s tím počítam ;) , truck trial neplánuju a konstrukční techniky jsou z nedostatku dílů, zase tak rychte to nejede, ovládat se to jakš takš dá a navíc je to muj první podobnej model!!

otaznik

Citace od: skater25 kdy 23.09.2007, 22:04:13
truck trial neplánuju

Škoda, v LEGO TT se člověk dost zdokonalí nejen ve stavbě, ale i v chápání součinosti jednotlivých Technic dílů. Kdo to s LEGO Technic myslí vážně, ten by se měl účastnit!  ;)

CreAtive_34

mno... možná někdy v budoucnu...