Re: Kanals Building Contest I.

Založil Jonas, 16.03.2007, 17:55:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jonas

Kanálovi jsem to napsal už i soukromou poštou, ale řeknu to i tady na fóru.

Instituci zvanou Vězení natolik nenávidím, že mě připadá hloupé (a snad i morbidní) vytvářet ji zrovna z mé tolik oblíbené stavebnice. Vždyť je tolik pěkných a optimističtějších témat. Je to samozřejmě pouze můj osobní názor.
Jonas - Můj Brickshelf

***Banana.com

Citace od: Jonas kdy 16.03.2007, 17:55:26
Kanálovi jsem to napsal už i soukromou poštou, ale řeknu to i tady na fóru.

Instituci zvanou Vězení natolik nenávidím, že mě připadá hloupé (a snad i morbidní) vytvářet ji zrovna z mé tolik oblíbené stavebnice. Vždyť je tolik pěkných a optimističtějších témat. Je to samozřejmě pouze můj osobní názor.

Názor respektuji, nemohu ovšem nepřipomenout Hřbitov HP, který není o nic méně morbidní, než vězení. Kromě toho různá menší vězení či cely lze nalézt v mnoha LEGO setech Police, Pirates, Castle a tak. ;)
Nevidím důvod k nenávisti vůči vězení, nepředpokládám, že by jsi jím někdy prošel, což jediné by snad tu averzi vysvětlovalo. Nebo by jsi vrahy viděl raději běhat na svobodě "na dobré slovo"? To zkusil pravdoláskoprezident v roce 1990 a skončilo to mnoha brutálními činy. ::)

EDIT : ADMINY PROSÍM O PŘESUN JONASOVO A MÝCH REAKCÍ DO SAMOSTATNÉHO THREADU VOLNÁ DISKUZE - NÁZOR NA KANÁLOVO SOUTEŽ, TOTO TÉMA SLOUŽÍ JEN PRO PRAVIDLA SOUTEŽE A INFO. PROSÍM JONASŮV NÁZOR NEMAZAT!

Vasyk

Zase tak špatné téma to není. Třeba takový Alkatraz by mohl být pěkný, myslím. A pak ti bezzubí vězni jak hrajou na yardu basket...  >:D ;D

Magesan

A co chudácí mojí oblíbenci Blacktroni? Ve všech Space Police I setech jsou zavřeni  v nevzhledných laserových vězeních. A proto je mám nejraději :) Spacecajtům vždy utečou a vrátí se ke svému pašování, vydírání a nájemnému vraždění.. Bez nich by vesmír neměl ten správný říz..  >:D