Píchnutí do vosího hnízda

Založil Petrjr, 13.03.2007, 17:07:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Petrjr

Ať si říká kdo chce co chce, toto je také LEGO.   >:D   ;D
Všechno. Včetně šatiček.

P.S.: Zajíček je to už náš několikátý, ale s tak fešnou sukýnkou, takového máme prvního.

Jindroush

Teletubiše i sukienky, to znám  8)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Llevelyn

A tohle je taky Lego, hééč  >:D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Raistlin M

Zajíček pěkný. Vskutku. 8)

Co na tom. Lego to je.
Jestli si s tím hraje dcera, tak se není čemu divit. .... Jestli si s tím hraje i syn .... mno zpozorni. ;)

Jestli si s tím hraješ i Ty .... ehm .... ví to žena?  ;D ;D ;D ;D

PS: Pro pomalejší ..... dělám vtip. 8)

hana

Dneska má svátek Růženka,to by byl dáreček ;D .Jinak ze stránky praktické se mu bude asi blbě skákat :P .

Llevelyn

Jen jestli to nejni krasobluslař/ka, to by se mu/jí skákalo fajné...  ;D ;D ;D

Hlavně, že tu frflám, že to tady pubiši spamujou  ;D ;D ;D ;D ;D už držím pusu a zalézám do své Legonory.. ::)

Petrjr

Citace od: hana kdy 13.03.2007, 17:52:01
Dneska má svátek Růženka,to by byl dáreček
Dneska má narozeniny jedna z mých dcer. To BYL dáreček.  ;D  8)  (7580)

Petrjr

Citace od: Llevelyn kdy 13.03.2007, 17:49:59
Máme takřka vše z toho, co ukazuješ na fotkách. Až na koně (nemám v černé barvě). Nicméně i ten by měl být právě na cestě někde na poště.  ;)

Jj, je to LEGO. I když, Belville je méně kontroverzní, Scala už je fakt mimo. U mne je Scala asi na úrovni Bionicle. Pro určitý okruh lidí - dětí - je k nezaplacení, pro zbytek takřka nepoužitelná. Kompatibilní zdola, ale už ne zpětně. Většinou.

hana

Citace od: Petrjr kdy 13.03.2007, 18:05:33
Citace od: hana kdy 13.03.2007, 17:52:01
Dneska má svátek Růženka,to by byl dáreček
Dneska má narozeniny jedna z mých dcer. To BYL dáreček.  ;D  8)  (7580)
Vše nejlepší ;) .A dostane malá ještě něco?  ;D .Jinak zrovna tento set si kupovat asi nebudu, čekám na Letní království ;)

Petrjr

Citace od: hana kdy 13.03.2007, 18:21:37
A dostane malá ještě něco?
Dostala už jen nelego věci. Další várka Belville, tentokrát o poznání větší, se chystá příští měsíc. To má narozeniny druhá dcera. A pokud se zadaří, tak tam bude i starší MISB s panenkou s ohebnými lokty.

Llevelyn

Něco mi říká, že Hana si nadělí Belville krále, toho co má v ikonce.. přinese jí ho zajíček  ;D ;D bez bruslí.  >:D

***Banana.com

[flame]Ten zajíček je Skot, nebo je na jiné růšofoučkche zajíčky?  >:D[/flame]

Llevelyn

***Banana.com

Colonel32

***Banana.com

Citace od: Colonel32 kdy 13.03.2007, 21:24:28
ctyrprocentni zajicek....  ;D

jojo, to jsem měl na mysli, jestli to není vlastně Gajíček  ;D. Pro PetrJR : nic ve zlém ;D Prostě kdo chce kam.....a dráždit nás tady s Belvillem.... ;D >:D

betakaroten

Citace od: Llevelyn kdy 13.03.2007, 17:49:59
Ohó :o
Jak je velká ta micka? Nešla by využít k tvorbě "vignette"? Má totiž velice inspirující pózu >:D

Petrjr

Citace od: betakaroten kdy 13.03.2007, 23:02:19
Jak je velká ta micka? Nešla by využít k tvorbě "vignette"?
Asi nedala, pokud to míníš pro minifig. Menší zvěř u minifigů je sice vždy trochu větší než dle měřítka, ale toto je asi moc. Viz obrázek.

Snažil jsem se vybrat zvířata ve světlém odstínu. Pokud chceš jiné barevné kombinace, řekni. Také tam není scala kůň, je moc velký a je někde zahrabaný. Ale toho asi také nepotřebuješ.  ;)

betakaroten

Nevadí, že není k minifigům... jenom mě napadlo, že kočka zírá tak, jako by jí mělo každou chvíli něco přistát na čumáku ;D

(OT: asi jsem nenávratně zdegenerován hrou "The Incredible Machine")

hana

Citace od: Llevelyn kdy 13.03.2007, 20:42:24
Něco mi říká, že Hana si nadělí Belville krále, toho co má v ikonce.. přinese jí ho zajíček  ;D ;D bez bruslí.  >:D
Miluju zajíce ;D ;D Zajíc žije v lese,žije v lese...Až zazvoní u nás doma a přinese dáreček,řeknu já mu:Ty jsi šmudla, máš úchvatný obleček. ;D

***Banana.com

hana

Citace od: banana.com kdy 14.03.2007, 08:42:32
Citace od: hana kdy 14.03.2007, 08:23:11
Miluju zajíce

Já taky, na smetaně... ;D
Je vůbec něco,co uteklo z Tvého dosahu včas? ;D

Králick

Citace od: Petrjr kdy 13.03.2007, 23:36:29
   Asi nedala, pokud to míníš pro minifig. Menší zvěř u minifigů je sice vždy trochu větší než dle měřítka, ale toto je asi moc. Viz obrázek.

Snažil jsem se vybrat zvířata ve světlém odstínu. Pokud chceš jiné barevné kombinace, řekni. Také tam není scala kůň, je moc velký a je někde zahrabaný. Ale toho asi také nepotřebuješ.  ;)

Velikost dostupných zvířat jsem řešil nedávno - rozumnou velikost vzhledem k minifigům má klasický policejní pes, žabka, lední medvěd a krokodýl. Snesitelnou papoušek, přikrčené kotě a snad had. Netopýr by šel, ale má divnou polohu, sova zase příliš velký podstavec. Členovci jsou úplně mimo, u žraloka je to buřt - roste celý život.
Velká kočka je ale jednoznačně nejelegantnější zvíře a škoda těch barev - bílá, šedá. Z černé by byl solidní panter, z pískové puma.

hana

Citace od: Králick kdy 14.03.2007, 08:52:49
Citace od: Petrjr kdy 13.03.2007, 23:36:29

Velikost dostupných zvířat jsem řešil nedávno - rozumnou velikost vzhledem k minifigům má klasický policejní pes, žabka, lední medvěd a krokodýl. Snesitelnou papoušek, přikrčené kotě a snad had. Netopýr by šel, ale má divnou polohu, sova zase příliš velký podstavec. Členovci jsou úplně mimo, u žraloka je to buřt - roste celý život.
Velká kočka je ale jednoznačně nejelegantnější zvíře a škoda těch barev - bílá, šedá. Z černé by byl solidní panter, z pískové puma.
Králíčku,jsem ráda,že se k tématu zajíce a ostatních zvířátek ozval ten nejpovolanější ;D ;D.

***Banana.com

Citace od: hana kdy 14.03.2007, 08:49:49
Je vůbec něco,co uteklo z Tvého dosahu včas? ;D

Spíš obráceně, jsou zvířata, z jejichž dosahu se držím já. Suchozemská která mají více než 4 nohy, a mořská všechna vyjma některých ryb. ;D

Králick

Citace od: hana kdy 14.03.2007, 08:57:35
Králíčku,jsem ráda,že se k tématu zajíce a ostatních zvířátek ozval ten nejpovolanější ;D ;D.

Prosím, nezdrobňovat - jen Králick, vyslovuje se jak píše ;o)
S černou kočkou jsem střelil kozla, ta existuje, jen jsem na ni zapomněl - tu nemám; hluboký zájem ...

hana

Citace od: Králick kdy 14.03.2007, 09:01:38
Citace od: hana kdy 14.03.2007, 08:57:35

Prosím, nezdrobňovat - jen Králick, vyslovuje se jak píše ;o)
S černou kočkou jsem střelil kozla, ta existuje, jen jsem na ni zapomněl - tu nemám; hluboký zájem ...

Tak tedy Králick,ještě jsem našla kočku, kotátko pískové s pruhy(5823)a velikostně k minifigům může být za kotě tygříka ;D .

Králick

Citace od: hana kdy 14.03.2007, 09:27:43
Tak tedy Králick,ještě jsem našla kočku, kotátko pískové s pruhy(5823)a velikostně k minifigům může být za kotě tygříka ;D .

Ano, to znám - pruhované kotě je moc hezké. Zatím jsem je nesehnal, ale byl by z nich pěkný tygří potěr. V předešlém výčtu jsem ještě neuvedl slona a opičáky z pirátských setů. Opice je trochu velká, kdyby ji měl starý Flint nosit na hrbu a standardního Lego papoucha na rameni / klobouku, poleze po čtyřech.

Petrjr

Citace od: Králick kdy 14.03.2007, 08:52:49
... bílá, šedá. Z černé by byl solidní panter, z pískové puma. ...
Mně se spíše líbí ty bílé. A to jak vysoká tak nízká. S očima.
Zapomněl jsem tam dát malou černou, ale tu mám stejně jen bez očí (a ani BL nezná malou černou s očima).

P.S.: Na fotce vypadá černá hůře než ve skutečnosti.