Stare SW sety v predaji

Založil KLF, 21.11.2005, 13:54:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

KLF

Na inom mieste som tu uz pred casom spominal dve zasite hrackarstva v Bratislave, kde maju aj LEGO. Dnes som tam bol pozret a maju tam okrem ineho: staru Res-Q zakladnu, dva Model Teamy, povodne SW sety z 90tych rokov. Ak chcete aj linky na tie sety, mozem si dat namahu (ale nechce sa mi) a ceny po mne nechcite. Predavacka by musela kazdu jednu krabicu vybrat a pozret cenu. ;) Lacne to ale nie je - Model team Big-Foot stal 3300.- Sk.
Terminated.

Cavelon

A čo bol ten druhý Model Team?

KLF

Cierny vrtulnik Black Thunder sa tusim vola.
Terminated.

J_BOB

a kde to prosim ta je? ja viem len o tom na vlasteneckom namesti... :(
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

KLF

Citace od: J_BOB kdy 21.11.2005, 15:59:06
a kde to prosim ta je? ja viem len o tom na vlasteneckom namesti... :(

Pripajam mapky oboch predajni v Bratislave, kde maju starsie LEGA. SW, Rock Riders, Model Team, Wild West...

Terminated.

J_BOB

aha tak o tomto viem...neviem preco som myslel ze je to iny :)
Edit: tak som sa pomylil no...ten hore poznam ten dole nie :) diky
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."

KLF

8000 v Draciku v Poluse za necelych 500.- Sk.
Terminated.

J_BOB

tak som sa vratil z toho obchodu v dubravke, a chcem sa s vami podelit o svoje dojmi.
Obchod v Dubravke:
Chcel by som upozornit, ze ta budova v ktorej je obchod nieje c.2, ale c.4. Je to nieco ako obchodny dom. Je to v jednom obchode PAPIER/HRACKY. Lega tu az tak moc nemaju, ale zato takmer vsetko je stare cca 3-8 rokov.  To znie sice pekne, ale zda sa mi, ze za tie roky nezlacnelo ani o korunu!  >:( Sety su tu imho strasne drahe. Nemozu sice konkurovat Scandimexu  ;D , ale aj tak su  ceny nehorazne vysoke....

Obchod v Petrzalke:
Tento obchod sa mi pacil ovela viac :) . Lega tu bolo celkom vela, a mnohe boli za dobre ceny. Nove lega boli tiez o dost lacnejsie. Njn tento obchod sa mi pacil :) doporucujem :) Navyse, ak zbierate aj modely auticok, nemusite odchadzat len s peknym Legom  :D

KLF

Citace od: J_BOB kdy 28.12.2005, 15:45:14
Obchod v Dubravke:
Chcel by som upozornit, ze ta budova v ktorej je obchod nieje c.2, ale c.4. Je to nieco ako obchodny dom. Je to v jednom obchode PAPIER/HRACKY. Lega tu az tak moc nemaju, ale zato takmer vsetko je stare cca 3-8 rokov.  To znie sice pekne, ale zda sa mi, ze za tie roky nezlacnelo ani o korunu!  >:( Sety su tu imho strasne drahe. Nemozu sice konkurovat Scandimexu  ;D , ale aj tak su  ceny nehorazne vysoke....

Ano, ceny su dost vysoke, resp. vyssie ako vsade inde. Pred 3-4 rokmi som tam ale kupoval jeden train set pre jedneho japonca a dala mi zlavu. Ale naposledy uz nechcela. ;/ Aj som jej povedal, ze nech teda nerata s tym ze to preda. ;) Mi povedala, ze to je jej problem. ;) No ved je.
Ale fakt tam ma stare SW sety (prve), nejake Modelteamy... trains uz nema. ;/

Citace od: J_BOB kdy 28.12.2005, 15:45:14
Obchod v Petrzalke:
Tento obchod sa mi pacil ovela viac :) . Lega tu bolo celkom vela, a mnohe boli za dobre ceny. Nove lega boli tiez o dost lacnejsie. Njn tento obchod sa mi pacil :) doporucujem :) Navyse, ak zbierate aj modely auticok, nemusite odchadzat len s peknym Legom  :D

Ako som tu uz raz pisal - s majitelom som raz kecal 3 (tri) hodiny. Je to byvaly automobilovy pretekar (jeho otec bol znamejsi) a dost dobre sa vyzna v politike firmy LEGO. On tam ma tiez starsie veci, ale ceny su tiez dost vysoke. ;/ On mi to vysvetloval tak nejak, ze berie veci priamo od LEGA (z Prahy??? neviem uz) a ako malopredajca to ma dost drahe. Dokonca uvazoval, ze s LEGOm skonci.

Pripajam este dalsie 2 mapky. Su to tiez predajne, kde maju aj starsie LEGO, i ked uz nie tolko mozno ako v tych dvoch. Jedna je vo Vrakuni na pesej zone a druha v Raci pri OMV-ke. Ta Vrakuna, to je zmiesany obchod (papier/hracky), ale kupil som tam starsie SW pre seba v zlave (oni mavaju zlavy) a ta Raca - to je jediny specializovany LEGO obchod v Bratislave. Skoda len, ze ho malokto pozna. Aj ked ceny tiez nejamu najnizsie. Ale odporucam. Da sa tam zjednavat cena (aspon mne sa podarilo, VELMI ochotna pani to ma).

Terminated.

chadzi

cus, je tu nejaka dobra duse ktera by mi pomohla s nakupem a poslanim tech setu ze slovenska? jestli muzete pls private msg. dik moc!

STARHAWK

uz som bol v 3 zo 4 spominanich obchodou

v Dubravke - draho ale par starych dobrich SW setov tam maju

na Vlasteneckom namesti - obchod 5.P - skveli obchod - ceny vecsinou katalogove, alebo o nieco nizsie, pripadne aj nieco v zlave (ale zlavy musi financovat zo svojho, takze to ma tazsie ako obchodne retazce,  ktore dostavaju uz zlacnene lega od distributora lega)

v Raci - mali rodinny obchodik, moc tam toho vtedi nemali, ked som tam bol (zo SW tusim nic)

zakm

Chcel som len podotknúť, že v Rači už majú ten obchod zrušený.
Išiel som tam asi pol hodinu a potom som zistil ,že je to už zrušené . Ale hlavne že tam ešte stále majú logo LEGO . Keby že je niekto zlý mohol by ich aj žalovať za nepravdivú reklamu  :P :P :P >:( >:( >:(
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

Colonel32

vsechny zrusene obchody s legem maji dale reklamu lego (klimtel, legacek (na puvodni adrese))

buf91

A jaky tam maj aspon priblizne ty stary SW :-*
Můj blog... http://buf91.blog.cz