Synova stavba Street Rebel 7291

Založil mischidotcz, 18.01.2015, 08:30:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mischidotcz

Včera se ráno synovi (v únoru mu bude 5!), který si rád hraje s Duplem a Legem, dostal do rukou nový katalog na rok 2015. Zalíbila se mu tam motorka Highway Cruiser 31018 (která dle mě není nic moc). Namítla jsem, že motorku už má sice oranžovou, ale parádní. Tak jsme ji pak odpoledne vytáhli, roztřídila jsem mu dílky už jen podle tvarů na hromádky (dříve jsem mu třídila co stránka návodu to hromádka) a vybrali jsme model. A kromě 2 částí, které netrefil, si ji celou postavil sám. Podotku ještě že model je doporučen od sedmi let.
Třebas se jednou odprostí od návodu (je hrozný puntičkář a při chybějícím dílku měl 15 minutový zásek) a jednou, jednou se z něj stane "mistr stavitel".

Hotový model

Hotový model

Místo posunutí

Místo posunutí

Řidítka dala trochu zabrat

Řidítka dala trochu zabrat

looser

Pekne, take stavim s petiletym, stavi sam v pohode podle navodu stavebnice pro starsi, ale musim mu vzdy vytridit dilky, jak je musi hledat v hromade,tak ho to okamzite prestava bavit. Pouzivam inventory z Bricklink, tam se mi to jevi nejpresnejsi.

mischidotcz

Šikula. A návody máš vytisknuté elektronické nebo pokoupils?

Synátor tu motorku už dvakrát přestavěl. Nejdřív na chopper a finálně na naked bike. Jsem zvědavá, do čeho se pustí příště.

looser

Paprive original navody nejake mam, ale spis stavime s notebookem. Tisknu si jen inventory z BL a pak v nem odskrtavam dilky co najdu