BuWizz Cyber Monday

Založil racco42, 27.11.2023, 12:30:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

racco42

Kdo plánujte nakupovat na BuWizz, teď by mohl být správný čas, v rámci CyberMonday je na https://buwizz.com/shop/ sleva 20%

martindavid

Plánuje někdo nakupovat?já bych potřeboval buwizz 2 ,ale poštovné vychází na 25eur.

Robbed

Citace od: martindavid kdy 27.11.2023, 13:49:44Plánuje někdo nakupovat?já bych potřeboval buwizz 2 ,ale poštovné vychází na 25eur.

Mně to ukazuje poštovné zdarma. Těch 25 euro je VAT, takže to si společným nákupem nepomůžeš, protože je to procento z celkové ceny.

martindavid

Aha tak díky za vysvětlení

fanda

#4
Společný nákup se určitě vyplatí, ale chtělo by to ješte jednoho postiženého, který by vzal 2 kusy, u 4x BUWIZZ 2.0 je sleva na jeden kus příjemná.
Pokud si pamatuju, tak DPH bylo od nich sprostých 22 % a doprava zdarma..
Né, že bych nepotřeboval 2 kusy, ale nejsou prachy.

Nakoupil jsem už 12 přijímačů/bateryboxů  od Bluebrixx (8x 1. generaci a 4x 2. generaci), ale s Buwizzem to nelze srovnat, snad jen, že byly skoro zadarmo. A navíc je už zase nemají.
Zde mě TLG zklamává čím dál víc a nutí mě koukat do Číny, ale tamní maníci ještě stále nepochopili, že na vlaky je potřeba jiné ovládání, než na auta a Technic. A ti maníci ze Slovinska mají s chytrým Buwizzem monopol, tak holt nasadili správnou cenu. Děs a běs.

Přidal bych se tedy s nákupem 1x BUWIZZ 2.0, platba předem. Na předání nespěchám, ještě zdaleka nemám hotovou lok. Kremák.
Byl by to můj 12. Buwizz a tím skončím, jinak hrozí, že mě manželka pošle do blázince.