DUPLO Hudební skladatel

Založil Karolina, 04.08.2006, 16:01:38

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Karolina

Nemá prosím někdo zkušenosti s hudebním mixážním pultem http://img.lugnet.com/set/200/new/upload/3364-1-1024384109.jpg ?
Zajímá mě hlavně, jak to funguje, případně jak to zaujme děti a taky jak velké děti si s tím ještě vyhrají?


Jindroush

Něco jsem psal tady:

http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=5112.msg30299#msg30299

Je to celkem dost komplikovaný a není vyloučeno, že syn má hudební hluch, takže víc sem si vyhrál já  8) Uvidím, co dcera.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

rouseanne

Mám ho nachystaný pro syna k Vánocům a co jsem ho zkoušela, tak se mi zdá supr, takže jestli si sním nebude hrát, tak já určitě:-)
Funguje to tak, teda jestli jsem to správně pochopila, že vlastně hraje pořád stejnou skladbu, jedna díra je melodie, druhá basy, třetí rytmus a čtvrtá teď nevím. Vkládáním hříbečků měníš jaký nastojí co z toho hraje, třeba housle jako basy zní jinak než jako rytmus a tohle můžeš kolečkem na straně zrychlovat a zpomalovat a ještě tlačítkem hraješ s tím nástrojem co je uprostřed. Nevím jestli je to aspoň trošičku srozumitelné. Je až překvapující jak vlastně jedna skladba může být vždycky jiná, když třeba housle udávají rytmus, podruhé hrají basy a tak. Taky jsem podobně váhala a když mi přišel tak jsem byla nadšená, doufám, že syn bude nadšený aspoň z poloviny.

hayake

Od Vánoc už uběhla docela slušná doba... :)

Takže: jaké jsou zkušenosti? Jak to dopadlo, co na to synek? (Mimochodem - jak je starý?)

Nemá s touto věcí ještě někdo nějakou novou zkušenost? Díky moc.