Uděláme radost LEGEM 2021

Založil Ryxe, 19.09.2021, 17:39:15

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

yoshimaka

Zbyla na mne Nela, tak si ji tedy beru já.
Lust och fägring stor

Ryxe

Přátelé, i letos jste byli opravdu rychlí, jste super. Jak jsem psal, čekám ještě na seznam z Olomouce, takže na koho se nedostalo v tomto kole, bude mít ještě možnost zapojit se v kole druhém :).
Všem bych Vám chtěl moc poděkovat.

Pokud stavebnici koupíte, vytáhnete ze skříně, nebo ji získáte jiným způsobem, zašlete mi ji prosím na adresu:

Michal Horáček
CIKO s.r.o.
Předměřice nad Jizerou č.p.15
29474

My ke stavebnicím přidáme další drobnosti (polybagy, CMF figurky atd... od loňských i letošních dárců) a vytvoříme pro každé dítě balíček. O termínu předávání budu včas informovat.
Ještě jednou všem moc děkujeme
M.a Z.

Ryxe

Kamarádi, měl bych na Vás prosbu. Až budete posílat dárky, použijte prosím poštu nebo nějakého přepravce přímo mě do práce (adresa viz předchozí příspěvek). Bohužel jsem teď uzavřen na 14 dní doma, tak nemůžu přebírat třeba zásilkovnu. Kolegyně balíčky od Vás v práci přijmou. Děkuji ;).

Jestli ještě mohu poprosit, posílejte balíčky tak, aby jsme je měli do konce listopadu pohromadě, abychom je stihli připravit a zabalit.

P.S.: Během víkendu zpracuji i seznam do Olomouce a dám ho sem také.

Ryxe

Přátelé,
pomalu se nám doma kupí dárečky od Vás. V seznamu jsem označil zeleně všechny, od kterých k včerejšku dárky dorazily. Chtěl bych Vám moc poděkovat.
Dík patří i Haně, Skywalkerovi a Kanakovi. Ti poslali spoustu drobností, které dětem přibalíme k dárkům ;)

Ryxe

Seznam upraven o dárečky, které dorazili před víkendem. Poprosil bych všechny, kdo ještě dárky neposlali, nechť tak prosím učiní co nejdříve. Chtěl bych s azylovým domem pomalu naplánovat datum předání.
Děkujeme moc všem ;)

Stimpi

ahoj, omlouvám se za zdržení, jsou na cestě ke mě a nekde se to zaseklo, v pondělí to musím prošťouchnout.

Ryxe

Kamarádi,
všem bychom rádi poděkovali, že jste se i letos zapojili do tohoto našeho společného projektu a opět jste poslali pro děti mnoho krásných dárečků. Dárečky od Vás už máme zabalené a připravené na předání. O víkendu jsme byli pozváni, abychom dárečky předali ve čtvrtek na akci azylového domu, kde měl být i nějaký Vánoční program. Dnes jsem se chtěl Vás dárců zeptat, kdo z Vás by případně chtěl na předání dorazit, bohužel mi ale dnes dorazila zpráva, že se akce ruší, kvůli nákaze Covidem. Dárečky tedy během tohoto týdne do HOPO dovezeme, ale předáme jen někomu z personálu, kdo je pak dětem rozdá. Bohužel situace nám moc nepřeje ani v těchto aktivitách :-\.
Stejně jako děti v Olomouci dostanou i děti z HOPO dárečky, které jim jejich dárci poslali a každé dítě i tašku s LEGO drobnostmi (od dárců, kteří posílali dárečky neadresně). Stejně jako oddělení v Olomouci, dostane i HOPO krabici s LEGO drobnostmi pro děti třeba za odměnu.
Moc bychom Vám všem chtěli ještě jednou poděkovat. Jste úžasní.
Všem Vám přejeme Krásné Vánoce,
Michal a Zuzka