trosky Hvězdy smrti (vlastní)

Založil bombero, 03.08.2021, 22:31:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

bombero

trosky Hvězdy smrti na Kev Bir
Rozměry jsou cca 70 x 60cm.
stavba trvala postavit asi 3 měsíce.
více fotek zde https://www.rajce.net/a17396939

moje modely: Flickr

milanv

Tady na těch fotkách mi to tolik nepřipadá, ale v reálu je to nádherně rozvlněné, ta voda a vodní tříšť jsou prostě super! Z toho úplně dýchá ten živel.
Pán na Žlutém hradě

Chairudo

Zpracování suprové, hlavně ty tříštící se vlny nemají chybu :)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

peki

Povedený kousek. Počítáš s tím na tuto akci? Podler rozměrů by se mohlo vějít.
odkaz

bombero

Chtěl bych to tam dát, ale rozměry jsou spíš odhat, takže to musím ještě přeměřit.
moje modely: Flickr

poMOCník

Přidávám se ke chvále. Naživo to vypadá pěkně živelně. A to jak ta voda, tak i ty trosky napasované na sebe v různých úhlech, nepravidelné tvary, zdobení. Prostě radost pohledět.

Chairudo

Vojta Tento víkend otestoval co se stane s MOCem, když ho zabalíte do látkové brašny a pošlete letadlem přes přepravní pásy v nákladním prostoru.
Jednoduše řečeno nebyl to ideální nápad a název  "trosky Hvězdy smrti" získaly úplně nový význam  ;D  :'( >:D ::)

Kluci se pár minut pokoušeli dát těch asi 10.000 dílů zpátky dohromady jako tréning pro LEGOMASTERS, ale v této soutěži neuspěli.

Vzali jsme to ale i s pořadateli Norské výstavy s humorem a co zbylo vystavili. Vytiskli nám fotky originálu s textem jak to dopadne když vezmete model do letadla a dokonce návštěvníci můžou pro MOC v soutěži o nejlepší model výstavy stále hlasovat  8)

FB příspěvek naplánován na pondělí  ;)

Vojta to prý doma přestaví na lepší, jelikož už tohle bylo mistrovské dílo, máme se opravdu na co těšit  :D

peki

Jestli není pozdě se přihlásit na výstavu do Olomouce, tak by jsem si rezervoval na podobné modely několik metrů  ;D ;D ;D.

Jinak mi to připomnělo první výstavu ve Svitavách, kdy jsem skončil po smyku na poli. MOje špatně zabalené modely vlaků na kaši. Cavelonovo dobře zabalené úplně v pohodě.

Chairudo

Pozdě není, ale takovéto modely do soutěže nepůjdou  ;)

I když kluci v Norsku uspěli, vyhráli první místo v soutěži o model s největšími koulemi  ;D

Ongon

samozdřejmě jsem byl na výstavě taky, ale v jinačí podobě než je ta fyzická,, viz. poslední foto :-D