(VLASTNÍ) Imperiální základna generála Veera

Založil komluk, 27.03.2018, 18:03:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

komluk


Tatooine poslední dny Impéria.

Impérium opouští svá nechráněná území a stahuje se na více opevněné lokace. Jednou z nich je i doposud bojem nedotčená opevněná základna na planetě Tatooine.

Ta nyní pod velením generála Veera představuje jednu z nejsilnějších základen Impéria v sektoru. Důvodem je množství TIE Fighterů a jiné vojenské techniky, kterou se podařilo zachránit z hvězdného destruktoru ,,Destroyer" (osobního křižníku generála Veera), který byl tragicky zničen při bitvě o planetu Jakku.

Spojené síly rebelů Imperiální transporty sledovaly a nyní se vyloďují jen několik desítek kilometrů od základy. Výstražná světla svítí. TIE Fightery se naloďují. Přeživší jednotky stormtrooperů se srocují před základnou, aby čelily nevyhnutelnému... Jedna z posledních bitev je na spadnutí...



IMG_1277 by komluk, on Flickr

IMG_1284 by komluk, on Flickr

IMG_1280 by komluk, on Flickr

IMG_1281 by komluk, on Flickr

Jezevec

Pecka, jo tohle já můžu. Máš to krásně vypiplané. Ale víš, co já můžu dvojnásobně - ten úvod. Hrozně moc mě nadchne, když někdo ke svojí stavbě dodá nějaký ten lore. Přináší to úplně jiný pohled na věc, nějaké to zasazení, příběh atd... :) Palec nahoru.
Kde všude můžeš sledovat aktivity naší LEGO komunity Kostky.org?
Mrkni na náš Facebook nebo Instagram a sdílej, lajkuj, komentuj.


Zoufalec

Základna vypadá pěkně čistě, nebál bych se trochu oživit terén před ní. A z mého pohledu fotografa, je škoda, že si sem nalinkoval de facto čtyři identické fotky. Zkus záběr detailu jednotky s TIE v pozadí, detail samotného TIE apod...