Nominace dílku - Trička kostky.org - LEGO Masters
Celkem hlasů: 8
Hlasování ukončeno: 21.01.2020, 11:42:12
0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.
To vypada slubne. Budes davat na povrch tiles, aby to malo menej studov ?Mas nejak konkretne premysleni kokpit - sklicko ?
Kokpit přemýšlím, že bych postavil a nebo koupil ten který je v lego setu
Super, máš už vymyšlený dostatečně odolný mechanismus pro skládání křídel? O podobném výtvoru jsem taky uvažoval ale právě že jsem se zasekl na mechanismu skládání, jelikož podobný jako má 10212 mi nepřišel vhodný protože by z trupu čouhaly ozubená kola
Osvětlování Falcona
Krásné osvětlení, budu rád, když se podělíš o řešení a zkušenosti a to buď zde, nebo v příslušném vláknu. Tohle určitě stojí za podrobnější zkoumání... Díky
Citace: Martins 04.02.2019, 17:16:29Krásné osvětlení, budu rád, když se podělíš o řešení a zkušenosti a to buď zde, nebo v příslušném vláknu. Tohle určitě stojí za podrobnější zkoumání... DíkyOsvětleno je to pomocí dvou led pásek skládá se to z Plate, tile na tom led páska a Bruck 2x4 clear s Plate round 1x1 v trans dark blue
Citace: skyrider 05.02.2019, 14:13:29Citace: Martins 04.02.2019, 17:16:29Krásné osvětlení, budu rád, když se podělíš o řešení a zkušenosti a to buď zde, nebo v příslušném vláknu. Tohle určitě stojí za podrobnější zkoumání... DíkyOsvětleno je to pomocí dvou led pásek skládá se to z Plate, tile na tom led páska a Bruck 2x4 clear s Plate round 1x1 v trans dark blueNafoť to prosím - detail, napiš jaké konkrétní pásky používáš... chceme prostě návod. Je to moc pěkné! Díky
Skvělý! Čisté řešení... dík
Jaký plánuješ rozměr?