Dík za připomínku nezasněžení stromu, u toho posledního z větví jsem si to uvědomila až teď po upozornění. To doplním, i když nevím jestli dojde na přefocení.
Malé smrčky je problém, "každé" zasněžení vypadalo tak trochu divně, takže jsme tam nedávali nic a velké smrky jsou v rámci možnosti trochu zasněžené.
Smrky z palmového listí, byly postavené taky trochu jinak, ale vzhledem k počítanému transportu jsme je přestavěly na ty nerozpadavé. Do lesa se mi líbí.
Co se týká stop tak o tom by se dalo opravdu diskutovat. Dcera poctivě dělala celkem pěkné stopy po celé ploše z plate a nechávala tam "čtverečky nebo obdélníčky" bohužel "hluboké" stopy (výška 1 plate) nevypadaly moc dobře a tak všechny místečka byly vyplněny tile, takže tam stopy jsou, ale takové nepatrnější a je jich tam přes 500, protože vypotřebovala všechny lugbulkové tile 1*1 a ještě chyběly.
Dost velký nedostatek je ve fotkách, čehož jsem si vědoma, ale nějak mi to nafotit líp nejde.

Pohádku ze 70% stavěla dcera a nebyla stavěna primárně pro tuto soutěž, to jen, že zrovna to tak vyšlo, tak jsem ji i přihlásila.