"Anketa" - Asajj Ventress 2011

Založil Aren, 11.02.2011, 09:07:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Aren

Zdravím,

chtěl bych se Vás všech zeptat jestli se Vám líbí Asajj Ventress v novém setu 7957 Stih Nightspeeder a jestli si tento set budete kupovat? :)  Obrázek setu najdete zde ( trochu dole ):

http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=30179.150

Předem Vám všem děkuji za vaše názory. :)
Aren :)
Nechť Vás provází síla...a dobrá nálada. :D

Allconel

#1
čakal som tu nejakú anketu s hlasovaním ale nič.

Aj napriek tomu sa vyjadrím. Obrázky, ktoré sa dajú nájsť doposiaľ ohľadom setu 7957 ma ešte k ničom konkrétnemu nevedú. Tento set sa mi osobne vôbec nepáči, i keď skúsenosť môže byť úplne iná keď budem držať v ruke postavený speeder.

Minifigúrky sú iná vec. Anakin má síce torzo s novou potlačou ale tá bude i v iných setoch (aspoň dúfam).Figúrku  Assajj už mám, ale starú o tejto novej ešte pouvažujem. Jedinou figúrkou, ktorá ma spočiatku na tom to sete lákala bola postava Savage Opress. či sa ale rozhodnem tento set kúpiť bude záležať až keď sa bude predávať, možno zvolím variantu kúpy jednej figúrky, toť zatiaľ všetko z mojej strany ohľadom 7957.

S.t.a.l.k.e.r.

Bažant, myslím, nemá možnosť založiť anketu, preto treba odpoveď napísať.  >:D
Samotný speeder ma teda nezaujal, videl som v CW aj SW mnoho zaujímavejších vozidiel, ktoré sa zatiaľ nedočkali svojho stvárnenia. Assajj máme asi všetci len zo setu 7676, takže pokiaľ bude čo len trochu odlišná, budem to chápať ako obohatenie zbierky. Ak sa dočkáme zľavy, tak set zoberiem.

rukay

Citace od: Allconel kdy 11.02.2011, 13:47:26
Obrázky, ktoré sa dajú nájsť doposiaľ ohľadom setu 7957 ma ešte k ničom konkrétnemu nevedú. Tento set sa mi osobne vôbec nepáči,...
Taky myslím, že je na nějaký bližší a konkrétnější soud ještě příliš brzy, ale třeba pro mne je Sith Nightspeeder docela "ztracený set". :P Přijde mi téměř bez nápadu a proto, kdybych toužil po figurce Asajj Ventress koupil bych si jí v nějakém jiném. Zvláště, když -co jsem se teď koukal- se počet Jedi a Sith na stavebnici docela zvyšuje.  :-\ Doufám, že to nepovede k jejich devalvaci.
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

Aren

Jsem překvapen. :) Ale každý má svůj názor. Stejně jako já - mě se tento se hodně líbí. Sice zatím není mnoho detailů, ale hned jsem věděl, že si ho budu kupovat. :) No nic, děkuji Vám všem za odpovědi a ostatní, pište další názory  ;) .
Aren :)
Nechť Vás provází síla...a dobrá nálada. :D

Sokol

Ja si ten set určite kúpim  ;D

Aren

 ;D Super  ;D Poděl se s námi, proč si ho koupíš? ( Já pro něj taky běžím hned jak vyjde )  ;D
Aren :)
Nechť Vás provází síla...a dobrá nálada. :D

Anatyt


rukay

Citace od: Sokol kdy 11.02.2011, 16:51:49
Ja si ten set určite kúpim  ;D
Citace od: Anatyt kdy 11.02.2011, 18:18:27
Ja si ho nekupim. :)

Ó jak květnatě se všichni vyjadřujete! ;D Nechtěli by jste oba dva říct svůj důvod?
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

votrelec

ja hlasujem v ankete za tretiu moznost "neviem o com sa tu bavite"

phoenicis

Mne osobne sa tento set vôbec nepáči - neide tak o stvárnenie ako vôbec o to, čo má predstavovať. Ten speeder ma vôbec nejako nezaujal a kupovať set kvôli dvom novým figúrkam sa mi neoplatí - to si radšej počkám, až niekto bude predávať rozobratý set a možno vezmem figúrky...