(Polovlastné) DB Class 111 Electric Locomotive

Založil Micho, 16.12.2005, 20:35:27

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Micho

Nechal som sa niečo pred mesiacom inšpirovať znovu tvorbou od Jamesa Mathisa - viď brickshelf, a to konkrétne modelom German DB Class 111 Electric Locomotive.

V tomto prevedení to ťažko postaviť, niektoré bricky v týchto fabách proste neexistujú, napr. tie čelné okná 6567 - Train Window 2 x 6 x 2 with Clear Glass existujú v čiernej, červenej a tmavosivom prevedení.

Takže vzniklo také niečo vrátane určitých úprav z dôvodu neexistencie niektorých kociek u mňa. Teda sa nejedná o žiadny konkrétny model, len voľná tvorba inšpirovaná konkrétnym modelom.

Micho

Plus zábery kombinované s inými vozňami.

cembry

Tak tohle je moc pekny kousek! Podarene dilo!

hobby

Ano, vypadá pěkně.
PS. Ještě bych tu seděl, ale musím do hospody. :D

KLF

Terminated.

Cavelon

Je to pekne poskladané a teda ďalšia solídna mašinka ;D z Michovej dielne. ;)

K DB111 to má ale imho hodne ďaleko (čo však nie je Michova chyba, lebo písal, že sa nechal iba inšpirovať...), ale autor pôvodnej stavby sa pomerne značne odklonil od "živého" originálu pokiaľ ide o niektoré detaily a farebné prevedenie. Možno že v jeho farbách je (bola) prevádzkovaná niektorá z lokomotív tohto radu, ale v tom prípade by to nemal zovšeobecňovať na rad DB111, ale napísať presne o ktorú lokomotívu sa jedná.
Veď posúďte sami: napríklad tu alebo tu. ;)

Micho

Citace od: KLF kdy 17.12.2005, 02:02:50
No neviem... mne to pripomina Krysu.

Aj o tomto tvojom výtvore som rozmýšľal, že ho zrealizujem. Je veľmi dobrý, akurát mi chýbajú nejaké kocky. A je pravda, že aj z tvojho tam niečo je, hlavne čo sa týka farebnosti prevedenia.  ;)

Citace od: Cavelon kdy 17.12.2005, 09:23:08
K DB111 to má ale imho hodne ďaleko (čo vąak nie je Michova chyba, lebo písal, ľe sa nechal iba inąpirova»...), ale autor pôvodnej stavby sa pomerne značne odklonil od "ľivého" originálu pokiaµ ide o niektoré detaily a farebné prevedenie. ...

Priznám, že v týchto prípadoch som sa ani nesnažil ísť podľa reality. Vyslovene voľná tvorba inšpirovaná niečím a stavané na efekt. Ten názov som možno mohol dať trochu inak, aby to nemiatlo ...  ;)