Star Wars

Založil Darth, 30.10.2012, 23:45:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Darth

Citace od: Faire kdy 26.09.2016, 07:40:05
Dost mě vytáčí, s jakým zpožděním vychází na DVD (mám pocit, že je u nás stále k mání pouze 1.). Tohle je jediná věc, kterou pirátím, a dokupuju zpětně.

Je normální, že seriál vychází půl roku až rok po uvedení v TV. Platí pro všechny seriály (z těch, co kupuju, Game of Thrones, Marvel Agents of Shield, Agent Carter, The 100, Rebels, 2 Broke Girls, některé dokonce později, třeba Simpsonovi vychází v prosinci teprve 18. série, právě včera měla premiéru 28. série). Většina vychází na podzim, 2. série Rebels vyšla na DVD/BD začátkem září jen v USA, pro Evropu vychází až začátkem října, u nás vyjde 6.10., takže nejsme vůbec pozadu (já budu brát z Anglie, protože u nás nebude na BD).

Faire

Chápu a rozumím. K většině ostatních seriálů, které mě zajímaly, jsem se dostal legálně (když pomineme občasné tunelování) přes internet (Netflix a spol.), nebo jsem je vypustil, u Rebelů je to příliš velké pokušení :).

papluh


Faire

Tak to je nádhera.  :o

Skyrider

Jen připominam dnes je 30.9. A je force friday.

Faire

Jsou u nás vůbec nějaké akce?

STARHAWK

U nas a u vas asi ne :(
Ani BRLOH o nicom vcera nevedel, hamba im.

Videl niekto nejaku zaujimavost na nete ? Ja skusim pozret akurat book depository lebo chcem novu knihu prierezov lokacii, uz by mala byt tusim v predaji.

STARHAWK

Som zvedavy, ako sa pohne cena Revana na BL. V US ho mozu dostat tusim aj za order hocicoho zo SW. Takze objednaju battlepack a maju.

Faire

Ale tak přece bys neměnil nějakého unikátního Old Republic hrdpadoucha za nového stormíka? :) https://shop.lego.com/cs-CZ/LEGO-Rogue-Friday?icmp=SHHomeMain1_EU_ForceFriday

STARHAWK

Prave som si zahral po dlhom case Battlefronta, hodilo mi nejaky update. Tak aspon mam pristup k novim 2 zbraniam - TL-50 Heavy Repeater a Bryar pistol vid link https://gamers-community.net/2016/09/28/star-wars-battlefront-death-star-dlc-new-weapons-star-cards/

Este ze si ich mozem aspon v skirmish vyskusat aj ked nemam DS DLC. Su uplne perfektne obe a aj dobre vyzeraju. Ten repeater ma skvelu rychlost palby a akurat vnorme sa prehrieva. Headshoty sa hned lepsie davaju pri takej kadencii :). Sekudarna funkcia tiez skvela. Bryar je skvela pistolka a sekundarka tiez nadchla - odpalit troopera na jednu ranu a este odlety jak po zasahu bowcasterom. Palec hore za obe zbrane.

Kubos.cz

#490
Jsem se vypravil na Rogue Friday  ;D

Bohuzel letos zadny pin jen collector cards  :-\ .

Lego potěšilo 3x VIP points a polybag za nákup starwars bez minimální ceny. Bohužel AT-ST vyprodaný takže jsem vzal jen battlepack. Ale láká mě koupit nějaký drahý model a využít ty 3x body pořádně.
Měl jsem možnost si prohlédnout nový LEGO vánoční vlak, deathstar, porche a U-wing a musím říct že modely super.



Kubos.cz

Už jste viděli nový trailer na rogue one ?


https://youtu.be/sC9abcLLQpI

Libí se mi to čím dál víc  :D Ty X wingy ve vesmíru vypadají úplně jako originál.

Pořád čekám na toho ultra drahýho CGI Tarkina a pořád nic.
A ještě řeknou jméno filmu ve filmu ? 11/10

STARHAWK

Orgazmuuuuuuuuuuuuuuus :D :D :D

Druhy trailer je bomba, idem to pozerat dookola. Po 16tm berem dovolenku aby som na to mohol ist kazdy den do kina :) Mal by som sa poinformovat na moznostiach permanentky rovno aby ma to vyslo lacnejsie.

Futurion

Jen aby tě to nadšení zase rychle nepřešlo  ;)

Darth

Petice pro Disney za seriál z doby the Old Republic - nevím, jakou to má šanci na úspěch, ale třeba jim to ukáže zájem a něco se objeví (filmečky k TOR jsou skvělé).

https://www.change.org/p/the-walt-disney-company-bringing-the-old-republic-era-of-star-wars-to-netflix?recruiter=58879870&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink

Faire

Po pravdě řečeno jak mám rád oboje KOTORy, tak u seriálu z OT nevím. Momentálně jsem naprosto spokojený s Rebely, a další bych preferoval z doby před novou trilogií (což se dost možná stane...).

Což mi připomíná: vrtulníkoví Sithové jsou praštěnost srovnatelná snad jen s vysáváním Slunce v E VII, ale první epizoda třetí řady byla prostě skvělá.

STARHAWK

#496

Ravenhorn

Jo ten korejskej trailer je asi nejlepším trailerem ze všech co vyšly. Už jsem ho viděl tak 10-15x   8)
Castle, Pirates a Star Wars.

Futurion

Až na ten příšerný kostým resp. helmu, která nesedí. Tohle vypadá jako amatérský cosplay a ne záběr z filmu.


STARHAWK

Citace od: Futurion kdy 12.11.2016, 21:55:39
Až na ten příšerný kostým resp. helmu, která nesedí. Tohle vypadá jako amatérský cosplay a ne záběr z filmu.



Jop ten zaber na Vadera mi tiez prisiel divny. Divne sa otocil, ako by to ani nebol zaber postavi ale len otocenie figurkou.

Kubos.cz

Me ten film prodaly ty xwingy ve vesmiru. Jsem videl poprve a hned jsem si rikal ze to je jako z OT  ;D

STARHAWK

Nejake sekundy novych zaberov z dalsieho TV spotu - s kazdym inim mame nejaky novy zaber co ma tesi
http://youtube.com/watch?v=aGBqW37-5L0&feature=youtu.be

Odporucam sledovat starwarsnewsnet.com pre najcerstvejsie info a nove spoty

Pre hracov Battlefront - odporucam vyskusat free moznost hrania DLCcok asi iba do konca vykendu (cize uz len par hodin, ja idem este aspon 2h zahrat)

Novy rebels, nebolo to zleeeeee ALE aby jedna YT-2400 vedela narobit tolko problemov ... to trosku prehanaju, poskodit malu hliadkovu lod OK ale na ten vecsi kriznik, ten ho mal uz davno rozstrielat

LukaMull

To bude tak strašně hustej film! :D Doufám že poslední scéna před titulkama bude Tative IV, vynořující se z hyperprostoru nad tatooine a za zadkem bude mít ISD, a dál to všchni známe  >:D

Kubos.cz

Citace od: LukaMull kdy 20.11.2016, 23:10:45
To bude tak strašně hustej film! :D Doufám že poslední scéna před titulkama bude Tative IV, vynořující se z hyperprostoru nad tatooine a za zadkem bude mít ISD, a dál to všchni známe  >:D

Myslím že je to možný, protože někde bylo dost specificky napsáno že rogue one končí 10 minut před episode IV

Kubos.cz

Listky na premiéru koupeny. Nakonec jsem se rozhodl pro plny imax se zaoblenym platnem a 3D, jsem zvědavý  ;D

Futurion

3D? Džízs, ale proti gustu ...

STARHAWK

A dalsie sekundy filmu

https://youtu.be/AElDp0ArdRw

Dufam ze vo finalnom filme bude povodne "I rebel" pretoze to sa mi paci ovela viac ako to nove, to je take moc silene.

Kubos.cz

Citace od: Futurion kdy 21.11.2016, 19:18:15
3D? Džízs, ale proti gustu ...

Ja jsem 3d nemel rad ale v imax vtom ultra hd to ujde. Me z toho driv totiz hrozne boleli oci  ;D

STARHAWK

Uz len 8 dni. S kazdym novym zaberom to vypada lepsie a lepsie, tyzden pred vianocmy aj po ma dovcu, uz pozeram ze permanentka na mesiac stoji len 25Eur -  tak 10 pozreti sa uz oplati :D :D :D
Kym to vydaju na BL a DVD to potrva tak mozem na to aspon chodit :D
Len sa na to uz moc tesim, na 7ku som sa tiez moc tesil a spatne to dopadlo. Nesmiem sa tesi .... nesmieeeeeem ...... sa nedaaaaaaa :)

STARHAWK

https://youtu.be/rUXPjF3lEM4

pozor spoiler, objavi sa tam zaujimava znama lod - kto nechce vediet ktora nech to nepozera

Vesmirna bytva vypada byt kapitola sama o sebe. Ja to fakt nechcem zakryknut ale asi niekto ma sancu zhodit TESB z tronu najlepsieho SW filmu.