Star Wars

Založil Darth, 30.10.2012, 23:45:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Darth

#450
Konečně se mi podařilo zkompletovat DeAgostini modely, co u nás vyšly, plus pár kousků ze zbývajících 20, které u nás nevyšly.

http://i12.photobucket.com/albums/a223/lorddrizzt/P6221895a_zps3t8fqoyu.jpg
http://i12.photobucket.com/albums/a223/lorddrizzt/P6221897_zpsuurjfwoc.jpg

STARHAWK

SW Celebration live prenos uz par hodin fici, staci ist cez starwars.com
Uzasna moznost byt na cone aj takto vzdialene.
Hned v prvom prenose som dokonca zbadal kamosku San z CzechStarWarsUniverse, ma tam Sabinin mando kostim

Ravenhorn

Castle, Pirates a Star Wars.

STARHAWK

Nasiel uz niekto ten real trailer co videli nakonci v Londine ? Nam co sme pozerali live stream pustili len znova tu istu ukazku y natacania (ktora je super ale chcem vidiet aj Vadera v novom trailery)

STARHAWK

Thraaaaaaaaaaaaaaaaaawn je canooooooooooon. A bude v leguuuuuuuuuu  8)

Futurion

Což o to v legu, ale později jistě i ve filmech a hrách. Sakra to je super, že Disney neseškrtal všechno. Holt Thrawn a co napsal Zahn je vrchol EU a tady se to jasně potvrdilo.

Darth

#456
Kochejte se. Druhá série byla epická, třetí bude snad ještě lepší   >:D

https://youtu.be/xmXp802sFgQ

A tohle až podezřele připomíná Dark Troopers:

STARHAWK

Citace od: Futurion kdy 16.07.2016, 19:24:36
Což o to v legu, ale později jistě i ve filmech a hrách. Sakra to je super, že Disney neseškrtal všechno. Holt Thrawn a co napsal Zahn je vrchol EU a tady se to jasně potvrdilo.

No oni povedali ze si budu moct zobrat cokolvek z Legends a spravit canon ked sa im to bude hodit. Tak teraz vyberaju cereniky na torte, len neviem co s nim bude ked v post E6 knihach sa nespomina, i keeeeeeed bol vlastne poslany do neznamych regionov tak moze cakat tam na svoj grandiozny navrat.

Darth

Potvrzeno na celebration, že Zahn píše novou knihu s názvem Thrawn (jaro 2017). Tam bude asi dost vysvetleno.

Futurion


zedman

Tak po zjištění, že Thrawn bude v kánonu právě prožívám druhé vánoce ;)

Faire

Konečně jsme rozkoukali druhou sérii Rebelů a musím říct, že se mi líbí o dost více, než první. Chvíli jsem si zvykal na dospělou Ahsoku, ale Lost commanders jsou vrchol toho, co jsem zatím viděl, noví inkvizitoři jsou super, Quist měl perfektní cameo... Jen tak dále, ta integrace Klonových válek a OT je skvělá!

Škoda, že Rexovo AT-TE není o trochu levnější, to bych asi neodolal :(

Darth

Podle mého byla napřed nej epizoda Siege of Lothal - originální dabéři mají něco do sebe a Vader tam byl správně temný. Ale úplně ji převálcovala poslední epizoda druhé řady, která je prostě epická.

Futurion

Píšete o tom hezky. Skoro bych měl chuť se na to mrknout, ale vždy mě odradí ty výplňové epizody typu "o chopperovi".

Darth

#464
Citace od: Futurion kdy 18.07.2016, 12:42:47
Píšete o tom hezky. Skoro bych měl chuť se na to mrknout, ale vždy mě odradí ty výplňové epizody typu "o chopperovi".

Nebo epizody o politikaření. Ty beru jako nutné zlo. Pokud člověk dokáže překousnout grafiku a zpracování postav (protáhnuté hlavy, atd.), tak zůstane jen super zábava. Jak Clone Wars (sezóna 4 a hlavně 5 úžasně sklouzávají k temné straně), tak Rebels. Ano, je to primárně zaměřené na děti, ale třeba zmíněnou 4. a 5. sezónu CW bych osobně dal až od 12 nebo dokonce od 15 let.

Prostě tohle by jako hraný seriál natočit nedokázali (rozpočet každého dílu by se blížil filmům, bez šance, že na sebe vydělá), tak buďme rádi i za 3D zpracování. Odměnou za slabé epizody jsou epizody silné - ale tak to je v každém seriálu, od SG1, SGA počínaje, přes Star Treky, až po třeba Marvel Agents of Shield. Na jednu epizodu se spotřebuje moc peněz, tak následuje jedna nebo dvě "levné" epizody, aby se to vyrovnalo. Obvykle to za tu suprovou epizodu stojí. A třeba Siege of Lothal nebo Twillight of the apprentice mi slabé epizody vynahrazují stokrát.

A to už nezmiňuju originální dabéry, jako je James Earl Jones nebo Frank Oz, ti tomu jen dodávají na rozměru. To co vidíme z klonových válek ve filmu je jen zlomek toho, co se odehraje v seriálu (CW), kde je o moc víc prostoru. Třeba epizoda s04e10, Carnage of Krell, je naprosto skvělá, ukazuje klony z jiného pohledu (podobně jako knihy Republic commando), dokonce se tam objevují i postavy, které vystupují v knihách (Fives a spol.). A když v jednom z dílů vytáhne osamělý voják clone commando armor, člověk si připomene knihy a hru, je to prostě skvělý pocit.

STARHAWK

Kto ma kupene Battlefront EA a nie je namakany FPSkar, tak konecne si moze zahrat na vecsichmapach proti botom. Zatial len stihacky a Walker Assault (WA) ale furt lepsie ako nic. Stihacky su dost huste, boti v multiplayery su uplne lami a davam ich dole mrte ale v single ich spravili trochu silnejsich uz aj na Easy obtiaznosti ale vpohode sa to da a konecne si clovek moze v klude zalietat v Heroe lodi. WA je ok, oponenti na Easy su dobre lahky, neskor skusim zvisit obtiaznost :)
Dobra je moznost vyskusat si vsetky zbrane be ich odomikania, takze aj tie z rozsireni. Zle je ze si tam clovek nevyskusa svoje star cards kombinacie aby zistil co mu najviac sedi a anaucil sa s nimi hrat. Su tam len 2 prednastavene moznosti starcards.

Zatial je to velmi v plienkach a je toho malo ale stale lepsie ako tie minimapky a Survival mapky. Na urcity cast to vystaci a novacikovia do hry sa mozu zacat zoznamovat s mapami na ktorych potom mozu naostro hrat multiplayera.

Futurion

On to ještě někdo hraje?  :P

Ravenhorn

Já občas jo, jen bych si chtěl koupit premium, abych měl postupně zpřístupněné vše.
Castle, Pirates a Star Wars.

Darth

Citace od: Futurion kdy 22.07.2016, 17:26:37
On to ještě někdo hraje?  :P

Chtělo by to SWG, překopat do nové grafiky, ale nechat volnost z doby kolem vydání Jump to Light speed. Osobně teď čekám na No Man's Sky.

papluh

Ashley Eckstein, hlas  Ahsoka Tano z Star Wars The Clone Wars v šatách pokrytých LEGO kockami
https://www.instagram.com/p/BIK7BZ2Dk01/?taken-by=heruniverse

STARHAWK

#470
Je NOVY Rogue One trailer a je perfektny, kopa novych zaberov oproti prvemu.
najst sa da na youtube alebo rovno cez starwars.com

https://youtu.be/frdj1zb9sMY

Uz ma 1M zhliadnuti

vcera som tam videl teaser na trailer :D :D :D a ten mal 900K zhliadnuti, to uz je umenie robit rozruch / hype okolo filmu

papluh

Ak by niekto chcel  kúpiť hru SW: Battlefront, či doplniť DLC,  tak na Origin aplikácii ide zadať pred platbou kód ORIGIN50 na 50% zľavu.
(osobne som skúšal len ultimate edíciu do momentu platby, nemám záujem kúpiť, ale akceptovalo to kód a písalo to zlavnenú cenu)

Futurion

I zadarmo drahý.

Ravenhorn

CitaceI zadarmo drahý.

No já to hraji do dnes  ;)
Castle, Pirates a Star Wars.

Futurion

Citace od: Ravenhorn kdy 15.09.2016, 14:44:22
CitaceI zadarmo drahý.

No já to hraji do dnes  ;)

A máš s kým?  ;D

STARHAWK

Uz vysli novy Rebels vcera. Nasiel to niekto niekde na stiahnutie uz ?

Futurion

Nevyšli. Budou až zítra.

Darth

#477
První dvouepizoda vyšla v sobotu ráno. Pokud teda nemyslíte s CZ dabingem, o tom přehled nemám.

STARHAWK

Videl som a je dost dobra. Uz to ale pripomina dark forces - Ezra pobehuje po koridoroch a dava dole desiatky stormikov. Uz to pomali prestava bit pre decka. Ezra zabil valker mind trikom - huuuusteeee a kruteeee. Mining gilda jeeeeee, tak ma ta chut spravit si zlty tie este chvilku bude drzat :) Thrawn zatial ok, viac sa mi pacil hlas z Tie Fightera ale aj tento je ok

Faire

Dost mě vytáčí, s jakým zpožděním vychází na DVD (mám pocit, že je u nás stále k mání pouze 1.). Tohle je jediná věc, kterou pirátím, a dokupuju zpětně.