Star Wars

Založil Darth, 30.10.2012, 23:45:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

papluh

Ak by niekto chcel doplniť zbierku SW hier tak HumbleBundle ma ďalší balík https://www.humblebundle.com/star-wars
Sú tam aj nejaké LEGO SW hry a kupón (pri vyššom limite platby) na ďalšie v ich ponuke (aj keď majú skôr staršie veci)

Darth

#421
Už jste viděli trailer na Rogue One?
http://magazin.aktualne.cz/kultura/film/prvni-trailer-na-nove-star-wars-povstalce-proti-hvezde-smrti/r~659b8b3afcc311e5b61c002590604f2e/

Také vám Jyn Erso připomíná Jan Ors a ten chlapík, co se na ni lepí, Kyla Katarna? Že by film tentokrát nevykrádal EIV, ale pro změnu hru? Objeví se i Dark Troopers (ti černí stormtroopeři trochu fázi II připomínají)?

Futurion

Proslýchá se, že by leccos mohlo být inspirováno Dark Forces a Dark Forces 2. Pokud jde o mě, tak tomu jen a jen fandím.

STARHAWK

Huuuuustyyyyyyyy. Konecne si budem moct na Force Friday aj nieco vybrat lebo z E7 mam zatial len Rays speeder a tot vse.
Toto aspon bude siroko pouzitelne pre MOCi na staru trilogiu. novy ISB agent s inou hodnostou, parada (Yularenov mam 5).
Dufam ze to nedokazia ako e7 a konecne uvidim super SW film od Disney. Slintam na dalsie trailery a nejake leaknute info/obrazky setov.

STARHAWK

Co by este bolo uplne cool - zapracovat tam naozaj Dark Forces. Koniec filmu tak ze Jynin team ziska nejake tech dokumenty a potom tam pride Jan a Kyle s nejakimi dokumentami a rebels tech team skonstatuje ze uz ze skompletovali info z oboch zdrojov a maju uplne plany DS a poslu ich Lei. Stacilo by len aby sa tam na konci Jan a Kyle mihli ziadna velka rola alebo koncentracia na ich liniu. a celu DF1 by mohli spravit canon.

Futurion

Jo, to by bylo hezký, ale nikdy se to nestane. Což je škoda, protože jestli něco z EU je fakt dobrý na úrovni filmů, tak je to série Dark Forces.

Kubos.cz


Futurion

Lidi jsou blázni.

germik

V levných knihách mají docela dost SW knih - konkrétně edice "X-wing" a něco málo z Yuzhuan Vongů, Já jsem si odnesl Ruku Odplaty a ještě jsem zahlédl něco z republikového komanda... Vše za 39, kdyby jste měl někdo zájem ;)
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Futurion

Čas od času vyprodají a zase naskladní. Je to celkem zlatý důl. Člověk tam sem tam vidí i knihy, které nedočkavě koupil za 300,- a teď se tam válí za 39,-  :D

Série X-wing me nikdy nezajímala, ale za 39,- kus jsem si pár měsíců zpět sbírku o celou sérii obohatil.

germik

Já právě sháním knížky od Zahna (Thrawna), takže ta ruka odplaty se docela šikla - musím říct že mě příběh dostal, krásně spletitý a plný zvratů :D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Futurion

To se dá naštěstí pořád dobře sehnat všude možně včetně pokračování. Horší je to se sérii Ruka Thrawnova a dalšími knihami spojených s původní Thrawnovou trilogií. Občas je něco na aukru, ale za vtipných 2000 a více. Skončil jsem u originálu, ty se tisknou pořád  :)

germik

Řekněme že pro mně je tak nějak sympatická a přijatelná ta cena z Levných knih - ve chvíli kdy každou knížku přečtu za pár hodin tak si holt vybírám do čeho dám peníze :D
,,Dont underestimate the power od Melon!"
Moje Brickshelf galerie - http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?msearch=germik

Kubos.cz

Čau,

star wars day se blíží, plánujete něco kupovat ? Bohužel assault on hoth je nic moc, potom tu máme nový polybag a 10% slevu na star wars. Žádná sláva :(

Krom toho teda vychází KÁNON kniha Star wars bloodlines, kterou rozhodně kupuji na may the 4th a jinak asi nějaká ta klasika v disney store.

Vzhledem ktomu, že se disney rozhodl ždímat co nevíc peněz tak nás nemine ani force friday 2016 .

Co se ale nejvíce těším je Star wars celebration, letos v evropě. Chystáte se tam někdo ? My jdeme v pátek, kdyby někdo chtěl dát sraz nebo něco budu rád.Popř to plánujeme jako celodenní výlet z Manchesteru, kdyby měl někdo zájem tak můžu poskytnout ubytování.

Faire

10% a stormie mě nějak nepřesvědčily :) Zdá se, že ostatní obchody nic moc nechystají (vůbec nevím, jak to u nás chodí). Dice nahodili 4 hodiny Battlefront zdarma, hry už mám všechny, které mě zajímaly, snad mimo Republic Commando. V Tescu měli minulý týden Ep 7 za 150 Kč (dabing Rey hraničí s trestným činem), ve slevě i Droid Tales.

Nad nějakou knížkou uvažuju, ve slevách je myslím i pár komiksů.

STARHAWK

Mam dovolenku a pokusim sa spravit si celebration day popri malych (2x 2.5r dievcata). Chcel by som aspon jeden film skuknut (maraton to neda), pocas dna sa bude pustat SW hudba, dam si SW triko na cely den. K veceru mozno zlozim UCS TIE Fighter (pojde na vystavu tak ho treba zlozit ajtak).

Nakup moc nevidim, nie je co. Lego zlavy su onicom a stormik bonus je bleeeee. Mozno nejaky online nakup na bookdepository.com ak budu mat aj MT4TH zlavu. SW BF uz mam a za rozsirenie s Jabas Palace nemienim platit dokial to nedaju singleplayer. Vecsinu SW hier uz mam na steame. Steam prihodil TIE a XW stariny ale citam ze to nie su tie dobre verzie, mozno kupim tie z GOG - tie su vraj tie najlepsie Colectors CD (i ked TIE mam colectors niekde ale neskusal som to rozbehat na Win7).
Komixove bundle este z Dark Horse co dali na iny may 4th som kupil, Marvelacke som si zatial nekupil ziadne (hladam online free), nejak sa v ich stranke blbo hlada a vyznava tak ma to nechytilo a este nemali ziaden superzlacneny bundle ako DH.

Faire

Steam Tie Fighter mi normálně na Win 7 běžel, X Wing i po upgradu na Win 10.

STARHAWK

Citace od: Faire kdy 02.05.2016, 21:12:20
Steam Tie Fighter mi normálně na Win 7 běžel, X Wing i po upgradu na Win 10.

Ale Steam vraj nema tu najlepsiu moznu verziu TIE, cize colectors edition s SVGA grafikou a nahovorenimi briefingami. Ci hej ?

papluh

#438
No Steam má
- pôvodnú DOS verziu z 1994 (ide aj s myšou)
- Windows verziu z 1998 (treba emuláciu joysticku, alebo naozajstný)

GoG má aj tú špeciálnu DOS z 1995.

Lenže to nieje také jednoznačné Win verzia má lepšiu grafiku ako predošlé (1995 pridal rozlíšenie, 1998 rozlíšenie a detaily v engine z X-Wing vs TIE), ale obyčajnú (nedynamickú) hudbu a obyčajné scénky.



STARHAWK

No rozhodne jedine s mysou asi. TIE som presiel celeho aj s datadiskom a v treningoch cez tunel som ziskaval aj medaile. Potom som skusil XW Aliances, zapojil jystick a nedal som ani misiu s nepohyblivimi minami - ze uplny fail.
Sice pri dogfightoch s nejakymi A-wingami mi odpadavalo rameno ale dostal som ich casom a teraz mam laserovku a nie gulickovu mys takze by to mohlo byt o trochu lepsie.
Uvidim zajtra za kolko to na GoG budu predavat - vraj 77% ma ist dole a XW mam len niekde na disketach :D TIE mam to origo Colectors CD.

Kubos.cz

Na steamu je rogue squadron za pár eur což je fajn  ;D

Jinak se mi poštěstilo a našel jsem na ebay člověka co staví UCS star wars modely z dílů co objedná na internetu a dává je na ebay za dost slušné ceny. Podařilo se mi doplnit si sbírku o ucs Y-wing.

Staví vesměs všechno, tento měsíc prodával Y-wing a snowspeeder, který jsem bohužel prošvihl. Krom toho staví i UCS falcony. Pokud by vás zajímalo tak si určitě dejte follow na uživatele
"mutantbee2006". Y wing šel za necelých 7 000,- Czk a Snowspeeder ani ne za 4 000,- Czk. Samozřejmě bez krabic ale pro mne tedy lepší než platit stovky liber za origo kit.

Kvalita fotky stojí za prd ale i tak se podělím :D
http://imgur.com/CUUyGcI

Futurion

Čert vem Rogue Squadron, ale koukám, že na Steamu přibyla série Rebel Assault  :o To je panečku antik, to jsem jako malý viděl jen zpětně recenzi ve score.

STARHAWK

Citace od: Futurion kdy 04.05.2016, 01:21:33
Čert vem Rogue Squadron, ale koukám, že na Steamu přibyla série Rebel Assault  :o To je panečku antik, to jsem jako malý viděl jen zpětně recenzi ve score.

minimalne jednotku som aj hral ale uz len hned od zaciatku to bolo strasne hardcore kvoli ovladaniu, nepametam ci som to cele presiel alebo som si nejakymi cheatmi pomohol ale uz len kvoli pribehu a animackam som sa to snazil hrat :)

Futurion

Četl jsem, že je to frustrující. Přesto jsem si to koupil. Tak nějak cítím, že tohle prostě musím zkusit a splnit si sen z dětství, kdy jsem na to jen koukal v časopise :)

A taky strategii Rebellion. Prý byla (je) výborná. O té jsem do teď nevěděl. Kaju se  ;D

STARHAWK

Citace od: Futurion kdy 04.05.2016, 17:37:03
Četl jsem, že je to frustrující. Přesto jsem si to koupil. Tak nějak cítím, že tohle prostě musím zkusit a splnit si sen z dětství, kdy jsem na to jen koukal v časopise :)

A taky strategii Rebellion. Prý byla (je) výborná. O té jsem do teď nevěděl. Kaju se  ;D

Fuuuuuuu Rebelion, tak to je silne dobra strategia. Travil som u toho aj 6h denne ked som bol este student, az ma oci/hlava z motnota bolela az potom som to vzdaval. On je tam problem ze to nie je na leveli ale kontinualne sa galaxia vyvija/dobija/meni .... takze som si povedal ze este dobijem tento system a balim to a ajhla niekde na opacnom konci galaxie vypukla rebelska vzbura, tak som ju musel zazehnavat ale potom ma napadla nejaka cast reelskej flotili a zabrala mi planetu -> to teda nie posielam Death Squadron fleet s SSDckom Executorom a idem to zabrat spet a tak to islo stale dalej a nedalo sa od toho odtrhnut.
Inak som mal strasnu pasiu v tom pomenovavat si ISDcka a Vyctory SDcka a samo SSDcka tie proste bez mena nemohli existovat :) a kedze som hraval SW CCG kartovu hru kde mena ISDciek boli tak som mal aj dost inspiraciu: Tyrant, Stalker, Judicator, Thunderflare, Avenger ....

Je to bomba hra a keby som mal tolko casu ako kedysi, tak by som sa do nej zakusol znovu, takze pozor je to navykove, super a treba na to vela casu.

STARHAWK

Do X-wing miniaturovej hry pribudnu dalsie modeli

https://www.fantasyflightgames.com/en/news/2016/6/2/stay-in-attack-formation/

Hlavne Shadow Caster bounty hunterky Ketsu Onyo je paradny. V seriali si ho clovek tak nevychutna ako ked mam model pred sebou.

Darth

#446
28.5.2016 Dave Filoni: I'm looking forward to seeing you all at Star Wars Celebration Europe 2016! And remember, there's always a bit of truth in legends.

A přiložil první obrázek.

Kohopak asi oživí ve 3. sezóně Rebels? Fandové vyšťourali, že by to mohl být obal této knihy.

STARHAWK

Dik, to som nezachitil tuto info. Pokial viem tak rovno na celebration sa ma aj jedna dve casti novych Rebels premietat.
Ak by to bolo spravne voditko, tak som zvedavy kto to bude, Thrawn ? Karrde ? Mara ?

Darth

Doufám, že Thrawn. Na konci knížky Aftermath prý mluví kdosi s nejmenovaným admirálem/velkoadmirálem, krásně by tam zapadl.


STARHAWK

Yepiiiiiiiiiiiiiiiii

http://www.starwars.com/news/dks-newest-galaxy-guides-first-look-at-star-wars-complete-locations-and-more

Tak konecne znova vydaju SW Crossections - locations zo vsetkych epizod a este aj zo 7ky tam bude.
Tu knihu nemozem nikde zohnat ani scany, kdezto ine crossections mam aj digitalne aj origos tu najsamkompletnejsiu.
Skvela sprava, objednavam asi hned jak sa bude dat.