Star Wars

Založil Darth, 30.10.2012, 23:45:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Futurion

Hrát FPS na konzoli může jen masochista.

Kubos.cz

Trailer na rebels vypadá super akorát Vaderuv hlas mi přijde mimo.
https://www.youtube.com/watch?t=172&v=Av8GjpGK98A

Battlefront bude možná nahrazovat battlefield, který se jim daří pěkně ničit. Nečekal bych víc než battlefield 4 klon. Nebude mít vesmírné bitvy a bude mít jen dvě frakce zatímco originál měl víc. Bohužel konzolovka pro casual hráče, ale to je dnešní doba.
https://www.youtube.com/watch?v=XLaoiNUhDeQ

A nový trailer na ep VII je super no, asi se mi to začíná i líbít jen se nová frakce jmenuje Resistance a já se těšil na new republic  >:(  ;D

Ale celkově jsem spokojen

STARHAWK

Citace od: Futurion kdy 19.04.2015, 16:10:24
Hrát FPS na konzoli může jen masochista.

presne nieco v tom duchu ma napadlo :)
bez mysi a klavesnice by som si to moc neuzil, takze nejaky ten upgrade PC asi bude a notas (Lenovo Yoga 2) to hadam da aspon na zaklad detailoch, nech to mozem hrat so zenou ako sme hravali BF 1 a 2

STARHAWK

Asi ste nikto nenasli gameplay video BF ? Vraj ho mali v  Dice booth, pocas BF panelu ukazali len cinematic demo. Bolo sice vraj v engine hry komplet ale radsej by som videl gameplay rovno.
Ak niekto najdete, nahodte link.

Futurion

Gameplay předváděčka nebyla veřejná, žádný záznam neexistuje. Na netu se dají najít jen články s popisem dojmů.

TUKE

Citace od: Futurion kdy 19.04.2015, 16:10:24
Hrát FPS na konzoli může jen masochista.

Len masochista si to ani nevyskúša... bol som podobný skeptik ako vy ... ale keď si človek na to zvykne, tak sa už ku klávesnici nevrátiš.
Na gamepade máš všetko pekne intuitívne rozložené,čiže žiadne rozmýšľanie pod ktorou klávesou mám aký povel... :) hrávam na tom hlavne FPS ... Call of duty MW3/BO2/AW, Battlefield 3/4, Destiny... treba skúsiť  ;)

Futurion

Citace od: TUKE kdy 20.04.2015, 08:56:45
Citace od: Futurion kdy 19.04.2015, 16:10:24
Hrát FPS na konzoli může jen masochista.

Len masochista si to ani nevyskúša... bol som podobný skeptik ako vy ... ale keď si človek na to zvykne, tak sa už ku klávesnici nevrátiš.
Na gamepade máš všetko pekne intuitívne rozložené,čiže žiadne rozmýšľanie pod ktorou klávesou mám aký povel... :) hrávam na tom hlavne FPS ... Call of duty MW3/BO2/AW, Battlefield 3/4, Destiny... treba skúsiť  ;)

Vlastním konzole i PC, takže mám odzkoušeno velmi pečlivě a střílečky (od fps po styl GTA) na konzolích nehraji pokud to není vyloženě nutné (=pc verze není). Ovládání klávesnicí a myší bude vždy mnohem rychlejší a pohodlnější, než jakýkoli gamepad. Je to i jeden z důvodů proč je multiplayer u her rozdělen na platformy a nehrají všichni spolu, konzolisté by byli velmi znevýhodněni.

STARHAWK

Co hovorite na nove Marvel komixi ?

Posledne preview
http://www.starwars.com/news/searching-the-desert-for-secrets-in-star-wars-5-exclusive-preview

mam s tymto poslednym cislom dost problem. Bobu tam vykresluju ako sprosteho zabijaka, ktori to kosi len tak znudy lebo moze.
Dost to kazi doterajsi obraz Bobu, ktory nezabijal bezhlavo ked to nebolo treba.

Marty713

CitaceBoba Fett, who has been employed by Darth Vader to discover the identity of the Rebel pilot who destroyed the Death Star

Vím, že to ve filmu nebylo explicitně daný najevo, ale myslel jsem, že tuší, kdo to udělal. ::)

Darth


Darth

#220
Kdo koukáte na seriál Rebels, tak včera běžel první díl druhé série (ochutnávka 40 minut dlouhá první epizoda) - seriál se bude vysílat od podzimu.

Jsem to jen já, nebo se opět posouvá tím správným směrem, tedy k hodně temné a ponuré atmosféře, podobně jako před ním Clone Wars? Nemluvě o tom, že v seriálu pro děti odkrouhnou "hrdinové" snad 50 stormíků a pilotů. Navíc Vader nepůsobí vůbec dojmem neschopného, jako ostatní imperiální důstojníci.

Sice mě tam pár věcí štve (rebelové se vesele prohánějí v A-Wingu, který se měl objevit až později - ale to už jsme tady řešili), ale jinak je epizoda super.

Jinak Egmont vydal novou knihu od Timothy Zahna: Ničemové (Scoundrels). Už mám přečteno, zhltnul jsem za den a půl, skvěle se čte, Timothy Zahn umí psát (to dokázal už u Thrawnovy trilogie).

Kubos.cz

Super podívám se nato

Darth

Na netu se objevil 23 minut dlouhý první díl Lego Star Wars: Droid Tales. Docela sranda.

Marty713

Tak 1. epizoda 2. série Povstalců byla masakr! Možná to přeháním, ale zanechalo to ve mně kladnější dojmy a lepší pocity, než když jsem poprvé viděl Pomstu Sithů...

Jen nechápu (pozor spoiler) jak je možný, že nikdo z rebelů nezná Dartha Vadera jménem. Je to "sithský lord", fájn, ale jako jeden z hlavních velitelů v Imperiální armádě/císařova pravá ruka, si nemyslím, že je jeho existence tajemstvím. Ke všemu když ho všichni "imperiálové" znají, nechápu, proč je pro ostatní záhadnou postavou.

BTW, kde je ke shlédnutí ta první epizoda Droid Tales? Hledal jsem, googlil jsem a nic nenašel...

Darth

Dodám, že Vadera pro tuhle epizodu namluvil James Earl Jones a tuším, že i Landa Billy Dee Williams (Yodu v předchozích dílech Frank Oz).

K Vaderovi: V momentě, kdy ho přijal Sidious, přestal být Anakinem a stal se Darth Vaderem - a všichni ho znali pod tím jménem. Těch pár vojáků z 501st, co s ním vybili chrám, nekecalo, byli extra loyální, navíc kloni neměli moc velkou životnost a další holt už ho znali jen v armoru jako Darth Vadera. Sám o sobě mluví ve třetí osobě ("apprentice of Anakin Skywalker", ne "my apprentice"). Rebelové mohli možná uplatit nějakého nižšího úředníka, ale nikoho opravdu věrného, kdo by o tom věděl.

A když k tomu přimyslíš, že nebyl jako Anakin nijak extra důležitý (jeden z mnoha), naopak jako Vader byl extra důležitý, tak není důvod, proč by měli rebelové vůbec nějakého Skywalkera znát a o jeho původ se starat (kdo se kdy staral, kdo byl původně Darth Maul, jaké bylo jeho civilní jméno?). I Luke jim byl u zádele, dokud neposlal k šípku Hvězdu smrti.

Marty713

Tys mě špatně pochopil. Já neměl na mysli jméno "Anakin Skywalker", ale přímo "Darth Vader".

V epizodě ho každý imperiál samozřejmě zná (agent Kallus, ministryně Tua, Tarkin atd.), ale když ho Ezra s Kananem vidí poprvý, nemaj tušení, co je to za chlápka v černým brnění. A to je to 14 let po vyvraždění chrámu Jediů. To se mi fakt nezdá.

Darth

#226
Proč by měli? Rebely likviduje buď z můstku křižníku, nebo stihačky. A koho zlikviduje osobně, ten už o něm nemluví.

Je to přece jenom císařův zabiják - císaře ukazují v holopřenosech, a i když tam občas stojí vedle něj Vader, proč by o něm kdo mluvil? Stejně tak se nemluví o royal guardech. Je to jen jeho pravá ruka. K nikomu nepřijde a neřekne - Ahoj, já jsem Darth Vader. Navíc Lothal je zapadlá díra.

Leda by ho k někomu vyslal císař a tomu řekl jeho jméno - takový člověk by pak měl dost nahnáno, aby o něm veřejně mluvil. A císař má víc podobných poskoků - císařovy ruce. Jednou z nich byla Mara Jade, ale bylo tam psáno, že jich měl víc.


Marty713

Co řekla Leia na začátku SWIV? Něco jako "Samozřejmě, kdo jiný než Vader by měl tu drzost přepadnout loď na diplomatické misi."

Byl známej, tím spíš, když byla tahle skupinka povstalců ve spojení s Bailem Organou.

Za těch 14 let velel Vader velký spoustě vojenských operací a i z knížek sám dobře víš, jak se mezi vojákama historky o velitelích a kampaních šířily rychlostí vypláznutýho gunganskýho jazyka ;)

papluh

#228
Video z Comic-Conu 2015 zo zábermi z natáčania SW VII, teda taký skôr teaser :D
https://www.youtube.com/watch?v=CTNJ51ghzdY

STARHAWK

To bolo vpohode vidno na ofiko SW stranke. Ale fajn ze nieco nove zverejnili, trochu sa mi to aj zacina pacit.

Inak ten special tie je dvojmiestny
https://www.youtube.com/watch?v=Dydg_1mL67A&feature=youtu.be&t=46s/

ma vzadu strelca a naspodu otocnu turetu

tuna nejake foto zo SDCC, hasbro hraciek
http://news.toyark.com/2015/07/10/sdcc-2015-hasbro-star-wars-post-panel-reveals-167786
http://news.toyark.com/2015/07/10/sdcc-2015-hasbro-star-wars-official-images-168167

Ak niekto najdete videa z panelov SW zo SDCC tak nahodte link

Kubos.cz

#230
FOR THE LOVE OF THE FORCE

http://www.starwarsuk.co.uk/

4- 6 prosince V Manchesteru se pořádá 2 týdný před ep VII velký Star Wars con.

Atrakce :

David Prowse, TOBY PHILPOTT a ANDREW LAWDEN a další herci.
AT-ST a Red five X-wing 1:1 a take scény z filmu 1:1
živý orchestra
Obří obrazovka se scénami z filmu
Obchod
Autogramiáda
Repliky
Cosplay

Tak mě napadlo, že kdyby někdo chtěl přijet tak nabídnu ubytování, dopravu vč letiště a zázemí v Manchesteru zdarma. Zpáteční letenka za 5 000 (jet2) a VIP gold vstupenka za 1900

Darth

Je to spíš akce, ale dole Akce/Slevy jsou určené pro Lego, tak to dávám sem pro fandy Star Wars.

V místních Levných knihách se objevily mini-modely Star Wars ze série DeAgostini. Bez časopisu, čistě jen model v plastové "vitrínce". Cena 39 Kč za kus. Vzal jsem, co tam bylo, doma mám jen prvního Falcona, pak to na můj vkus začalo být moc drahé. Celkově se mi podařilo získat 6 různých kousků - STAP, Barc Speeder, Speederbike, Grieviousův fighter, Obi-Wanův starfighter, Maulův Sith speeder. Nepočítám, že seženu populárnější modely jako AT-AT, X-Wing nebo Death Star, tady jsou spíš přebytky. Ale budu sledovat, jestli nenaskladní něco dál. Zkuste své místní Levné knihy.

STARHAWK

Dik za info. Skoda ze  Bratislave uz Lacne Knihy nie su. Pokupoval som tam niekolko zaujimavych kuskov aj zo SW.
Z tych modelov mam asi 10 kuskov - vyberal som ozaj len tie najsimpatickejsie a take co som nevedel zohnat inak. Napr Slave 1 som si kupil rovno 2x - jednu som vybral z obalu a druha je komplet MISB.

Futurion

Tyto modely se se železnou pravidelností objevují na Aukru. Ceny se pohybují v řádu 3 až 4 stovek (Sandcrawler, Slave 1, Tie Advanced apod.)

Darth

Citace od: Futurion kdy 21.07.2015, 15:22:18
Tyto modely se se železnou pravidelností objevují na Aukru. Ceny se pohybují v řádu 3 až 4 stovek (Sandcrawler, Slave 1, Tie Advanced apod.)

Je jich tam spousta. Ale když mi cena 250 Kč v době vydání přišla moc, tak 350 Kč plus poštovné za to určitě nějakému kšeftaři dávat nehodlám. Občas vrazím hlavu do levných knih, jestli jim nepřivezli jiné kousky, ale přes 50 Kč za model nejdu, takovou hodnotu to podle mě nemá. Navíc jsem teď utratil až příliš (Kolosální Conan, GoT sošky, komplet DC komiksy MOTU + kniha Art of MOTU), takže se musím krotit. Ještě, že Lego kupuju už jen velice sporadicky.

Futurion

Psal jsem to jen informativně. Já je nekupuji ani za těch 50 Kč, kvalitou provedení to pro mne nejsou sběratelské kousky ani vzdáleně.

Kubos.cz

#236
Citace od: Darth kdy 21.07.2015, 15:29:53
Citace od: Futurion kdy 21.07.2015, 15:22:18
Tyto modely se se železnou pravidelností objevují na Aukru. Ceny se pohybují v řádu 3 až 4 stovek (Sandcrawler, Slave 1, Tie Advanced apod.)

Je jich tam spousta. Ale když mi cena 250 Kč v době vydání přišla moc, tak 350 Kč plus poštovné za to určitě nějakému kšeftaři dávat nehodlám. Občas vrazím hlavu do levných knih, jestli jim nepřivezli jiné kousky, ale přes 50 Kč za model nejdu, takovou hodnotu to podle mě nemá. Navíc jsem teď utratil až příliš (Kolosální Conan, GoT sošky, komplet DC komiksy MOTU + kniha Art of MOTU), takže se musím krotit. Ještě, že Lego kupuju už jen velice sporadicky.


To nemá smysl kupovat. Tohle mi přijde mnohem lepší. Kvalita cca stejná, jsou všechny v měřítku k sobě. Jsou tam I větší plavidla a navíc jde o super hru. Stím, že dělají I eu

https://www.fantasyflightgames.com/en/products/x-wing/

dokonce je I verze s křižníky

https://www.fantasyflightgames.com/en/products/star-wars-armada/

STARHAWK

Citace od: Kubos.cz kdy 24.07.2015, 12:30:19
To nemá smysl kupovat. Tohle mi přijde mnohem lepší. Kvalita cca stejná, jsou všechny v měřítku k sobě. Jsou tam I větší plavidla a navíc jde o super hru. Stím, že dělají I eu

https://www.fantasyflightgames.com/en/products/x-wing/

dokonce je I verze s křižníky

https://www.fantasyflightgames.com/en/products/star-wars-armada/

V tich DeAgostini su modeli vsetkeho aj Deathstar a za tu cenu z levnych knih sa to opla.

co sa X-wing a Armady tyka tak mam xwingy vsetky a mozem o nich povedat toto:
- cena je tam trochu inde 13 Eur male lode, 20-35 stredne ako Falcon, 50-100 velke ako Corveta a novy imperial kriznik stardestroyeroidneho dizajnu ale velkosti Corvety
- mierka je super, mimo su len lode nad 100m, stihacky a stredne lode su stale v mierke coz je super na porovnanie
- uz ich vidali pomerne dost a zacali okrem imp a rebel aj scum (pirati, bounty hunters ...)
- vydavaju aj lode EU cize Legends (Virago, Outrider, IG-2000, Tie Phantom, Tie Defender, E-wing .....)
- je to miniaturova hra takze sa s tim primarne hra a system je dobry a dost dobre zachytava vesmirny boj v sw
- popri hrani sa to dobre zbiera vystavuje, su na priesvitnych stojancekoch
- su maximalne detailne a dobre nafarbene, fakt robia max co sa pri danej mierke a vyrobnej technologii da urobit

Armadu som uz nekupoval, druhu dalsiu hru nemam cas sa ucit a pre zberatelske ucali sa mi to nepozdava lebo modeli uz nie su absolutne v mierke su tam squadrony starfighterou co su fak mikro modeli a aj tak to nemoze byt v mierke cez stredne krizniky a korvety az po velke krizniky => to vsetko spolu, takze mierka nie je mozna
je to viac strategicke, ovladate celu flotilu, v xwingoch skor lietate so stihackami a mensimi,lodami takze je to viac o manevrovani

ak by mal niekto dotaz ohladne XW tak sa kludne ozvite cez SS

Darth

#238
Citace od: Kubos.cz kdy 24.07.2015, 12:30:19
Citace od: Darth kdy 21.07.2015, 15:29:53
Citace od: Futurion kdy 21.07.2015, 15:22:18
Tyto modely se se železnou pravidelností objevují na Aukru. Ceny se pohybují v řádu 3 až 4 stovek (Sandcrawler, Slave 1, Tie Advanced apod.)

Je jich tam spousta. Ale když mi cena 250 Kč v době vydání přišla moc, tak 350 Kč plus poštovné za to určitě nějakému kšeftaři dávat nehodlám. Občas vrazím hlavu do levných knih, jestli jim nepřivezli jiné kousky, ale přes 50 Kč za model nejdu, takovou hodnotu to podle mě nemá. Navíc jsem teď utratil až příliš (Kolosální Conan, GoT sošky, komplet DC komiksy MOTU + kniha Art of MOTU), takže se musím krotit. Ještě, že Lego kupuju už jen velice sporadicky.


To nemá smysl kupovat. Tohle mi přijde mnohem lepší. Kvalita cca stejná, jsou všechny v měřítku k sobě. Jsou tam I větší plavidla a navíc jde o super hru. Stím, že dělají I eu

https://www.fantasyflightgames.com/en/products/x-wing/

dokonce je I verze s křižníky

https://www.fantasyflightgames.com/en/products/star-wars-armada/

Hrát nemám s kým, bych musel být v Praze nebo v nějakém větším městě. Ještě teď mám doma asi 1000 kartiček SW TCG, které jsem nikdy nevyužil pro hraní.

Dával jsem tu informaci sem, protože to bylo abnormálně levné (kámoš má komplet, ale po 250 Kč za kus).

Za ty ceny SW Armada kupovat nehodlám, ani kdyby byly modely pozlacené.

STARHAWK

Citace od: Darth kdy 24.07.2015, 13:30:41
Hrát nemám s kým, bych musel být v Praze nebo v nějakém větším městě. Ještě teď mám doma asi 1000 kartiček SW TCG, které jsem nikdy nevyužil pro hraní.

Dával jsem tu informaci sem, protože to bylo abnormálně levné (kámoš má komplet, ale po 250 Kč za kus).

Za ty ceny SW Armada kupovat nehodlám, ani kdyby byly modely pozlacené.

Ja mam doma kvantum SW TCG, prve som kupil tiez v lacnych knihach AOTC starter a naucil som to hrat manzelku :) ale teraz niet cas na nic pri detvakoch
Aj SW CCG (od Decipheru) mam a tie boli lepsie.
SW LCG od Fantasy Flight kupujem tiez ale to uz len cisto do albumu (vydavaju cca 6 balickov za 13E za rok a mozno tak raz za rok nieco vecsie za cca 24Eur), to som hral tak 1-2krat na predvadzacke ale kedze je to system Living Card Game a clovek to nekupuje na boostre kde je tona odpadu tak ten jeden balicek z kazdej edicie sa da kupit vpohode.

Za info som napr ja rad, v Lacnych Knihach sa sem tam objavi nejaky klenot zo SW s tretonovou cenou (Egmont knihy, Prierezi lodi, akcne figurky). Jedina skoda je ze u nas zrusili v Bratislave jedinu predajnu na slovensku a inde sa zatal neprestahovali :(

Suhlas, Armada sa fakt oplati len ak ju niekto chce naplno hrat. Z pohladu zberatelstva to nie je ono kvoli tej mierke a cene. Napr Correlianska Korveta v XW a v Armade je uplne ine kafe (cca 30cm vs 5cm)