Pozor na uživatele Kubajs

Založil peki, 30.01.2011, 15:40:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

peki

Kubajs

Neseriózní chování. Tvrdí, že platba proběhla, přitom mně na účet nic nepřišlo.  Když ho vyzývám ke kontrolo transakce je prý vše v pořádku  ??? Prý mi to někdo třetí (přítelkyně vysvětlí).  viz komunikace níže.


Citace od: Kubajs kdy 21.01.2011, 12:08:06
In-fo:
Peníze by jsi měl mít na učtu,a kdy to tak příjde? cca..

Citace od: peki kdy 24.01.2011, 15:42:56
Pořád nic  ??? Zkontroluj si prosím číslo účtu
Kdy jsi dal pokyn k převodu ? Většinou to trvá 2 pracovní dny.

Citace od: Kubajs kdy 26.01.2011, 21:11:05
Tak tvůj mail mám z tvého profilu tak to snad zítra už nějak dořešíme.
Respektive moje přítelkyně. Zatím, snad už to nějak dopadne..


Citace od: peki kdy 28.01.2011, 12:40:44

Ahoj

Abych pravdu, řekl jsem hodně rozpačitý z tvého chování/reakcí. Napřed se zeptáš kdy něco pošlu bo peníze bych měl mít už na účtu. Potom tvrdíš že jsi vše kontroloval ,nakonec se mi prý ozve tvoje tisková mluvčí (nebo spíše maminka?).

Upřimně pochybuji, že ti je (jak uvádíš v profilu) 22 let podle chování tě tipuji tak na 12. Vůbec mi nejde o ty 300 Kč Nabízím pouze věci které nepotřebuji, pokud se někomu hodí. Vadí mi tvoje neseriozní chování. Dávám ti poslední šanci vše vysvětlit. V opačném případě upozorním ostatní členy fóra aby si na tebe dali pozor.


Citace od: Kubajs kdy 30.01.2011, 12:00:13
Nevím co chceš vysvětlovat.

Ale tím že tu jsem nový tak se do toho dostávám!
Nevím proč se chováš jak nějaký šéf,ale to je vedlejší.
A k tomu: PLATBA BYLA POTVRZENÁ NA TVUJ UČET. Nevím co se stalo!Ale Moje chyba bylo jen to
že jsem trochu záporně jednal! Ale platba proběhla a nic jiného. Je to na tobě jestli to řekneš tady na kostkách... Jen na tobě. Prostě si myslím svoje ale pro tebe je to vedlejší. Vyřeš to jak chceš
ale potvrzená platba byla a balík nikde. Více psát nebudu rozloučím se a dořeš si to jak chceš.
Ale já nic tak závažného neprovedl, vše ruším já kvůli tobě přišel o 300 Kč ,ale to mě nějak nemrzí protože jsem jen nalétl...  A mimochodem já mámu nemám ! Blbý co, tak se nestarej o věci které nemají nic společného. to je vedlejší je to na tobě ,já mám jasno :)


wallac

12 je asi pořád moc.. i když někdo je schopen takovýhle bláboly psát i v padesáti letech, i s takovýma případama jsem se setkal  :)

caligula

Čo je to za tých 300 Kč?

Ak je to 5)Electric Light Unit PF:                                              150 Kč (2 kusy) Prodáno

Tak to zoberiem, a nemusíš sa s ním naťahovať. :)

Cavelon

Toto mi veľmi pripomína jedného užívateľa z kostiek, ktorý mal veľmi podobný nick. Písal som tu o ňom kedysi v blackliste, že si objednal niečo z môjho BL shopu a nikdy nezaplatil, ale už to tu nemôžem nájsť. Niektorí si možno na to ešte pamätajú ako sme to tu spolu s ním riešili, jeho výhovorky boli veľmi podobné.

tazzy

Kdyby tech 300 Kc skutecne poslal, tak se jich jen tak lehce nevzda.

blackrabbit

V takovém případě bych si asi nechal poslat screen odeslané platby.  :-\

Vlada

Citace od: blackrabbit kdy 30.01.2011, 20:50:31
V takovém případě bych si asi nechal poslat screen odeslané platby.  :-\

Ano, přesně tak, některé banky s přijatou transakcí prostřednictvím internetového bankovnictví zasílají na Váš e-mail .pdf protokol, který dokládá, že platba z Vašeho účtu byla realizována a v nejbližší době bude i zpracována (platba přičtena na zadaný účet).

pryb

Mohu potvrdit - u mě si rezervoval mix kostek, následně po mnoha upřesněních na téma "co je to mix used kostek" zrušil se zdůvodněním
Citace od: Kubajs kdy 18.01.2011, 20:27:08
Zdravím ruším svuj zájem o mix lega

Duvod:
Kamarád se toho chtěl zbavit tak jsem to dostal darem nezlob se díky :)

Psaný projev na stejné úrovni jako u Pekiho. Nepovažoval jsem to za důvod k blacklistování - zejména u nováčka, ale dohromady to dává pěkný obrázek.

Citace od: Vlada kdy 30.01.2011, 21:03:39
Ano, přesně tak, některé banky s přijatou transakcí prostřednictvím internetového bankovnictví zasílají na Váš e-mail .pdf protokol, který dokládá, že platba z Vašeho účtu byla realizována a v nejbližší době bude i zpracována (platba přičtena na zadaný účet).

To je myslím k ničemu - jednak to jde snadno zfalšovat, druhak jde u některých bank následně příkaz zrušit (takže ani není třeba nic falšovat).
Aktuální projekt - třídička.
Youtube kanál

Kubajs

#8
Trochu se vyjádřím:

Je mi jedno co si myslíte ale já opravdu tu platbu mám potvrzenou, posílalo se to i " Peki " to potvrzení.
Ale omlouvám se a uznávám své špatné jednání. Ale nebudu řešit 300 Kč Které stejně už neuvidím, číslo učtu bylo zadáno dobře ,a potvrzené to bylo taky. Nechci se více vyjadřovat. A MOC MĚ TO MRZÍ A JE MI TO LÍTO. To je asi tak vše.

A stejnak mi to k ničemu nepomůže ale chtěl jsem se vyjádřit.

( A nejsem nikdo z minulosti jsem tu fakt nový ! )
Kubajs :)

Cavelon

Namiesto tých kecov tu predlož potvrdenie o platbe a nieto čo riešiť!

Colonel32

Citace od: Kubajs kdy 30.01.2011, 21:54:30
Ale nebudu řešit 300 Kč Které stejně už neuvidím...

Člověk, který by ty peníze byl býval poslal by tohle nikdy nenapsal, tím jsem si skoro jistý. Nebo tedy ve všech případech, kdy se platba ztratila a posílal to někdo koho znám, tak se dotyčný sakra sháněl po tom, kde ty peníze skončily, i když se třeba jednalo o daleko menší částku...

Mates

Pokud peníze skutečně poslal a na špatný účet, budou mu vráceny zpět.
Pokud peníze poslal správně a nedorazily, má nárok u své banky tuto transakci reklamovat. Peníze se na clearingu ČNB jen tak neztrácejí - to jsem si jist!  >:D ;)
Poslední možností je, že peníze odeslány nebyly - to se mi jeví jako nejpravděpodobnější situace ;D ::)

peki

#12
Citace od: Kubajs kdy 30.01.2011, 21:54:30
Trochu se vyjádřím:

Je mi jedno co si myslíte ale já opravdu tu platbu mám potvrzenou, posílalo se to i " Peki " to potvrzení.

1) žádné i "Peki" potvrzení jsem nedostal. Tvrdím že Kubajs je lhář.
2) Zaplatit měl 300 + 50 na poštovný

Citace od: Kubajs kdy 19.01.2011, 19:33:48
Hele radči vemu jen jak jsme se domluvily původně.
8x Rovných, 8x Zatáček za 300 Kč a 50 korun poštovné. Ok?

Adresa:


3)  Nejde o to jestli je tu někdo nový (jak tu občas někteří láteří) ale o to že jsou určitá pravidla slušného chování. Chlap by měl držet slovo. Pokud je ti 22 o čemž opravdu silně pochybuji (tvoje chování tomu neodpovídá) tak se začni chovat jako chlap. Ušetři nás těch keců jak jsi platil, jak tě banka podvedla a jdi reklamovat transakci. Nebo konečně řekni že jsi nic nezaplatil (a uprav si věk v tom profilu  ::)


Vlada

Citace od: pryb kdy 30.01.2011, 21:13:55To je myslím k ničemu - jednak to jde snadno zfalšovat, druhak jde u některých bank následně příkaz zrušit (takže ani není třeba nic falšovat).

To si nemyslím. Ano, v dnešní době za pomocí digitální techniky zfalšovat skoro vše, avšak položme si otázku, do jaké míry. Konkrétně ČS, která při zadané transakci odešle na e-mail v .pdf formátu Oznámení o zadání příkazu k úhradě, má tento dokument elektronicky podepsaný. A pokud by laik dokázal tento podpis dokonale zfalšovat, tak zde snad jen vyřknout známé rčení "Odborník žasne, laik se diví.".

Z mého pohledu by měl uživatel Kubajs předložit Pekimu důkaz, že transakci provedl, pokud jí neprovedl, což lze z předešlých příspěvků usoudit, pak oboustranné osočování se jen umocňuje. Na Pekiho straně chyba zcela určitě nebude, svého času ode mně jeden set kupoval a jednání bylo naprosto bezchybné.

peki

Potvrzuji příjem platby 2.2.2011. Nicméně znovu opakuji pouze těchto 350 Kč. "První" platba na účet nepřišla, proto vám doporučuji transakci reklamovat. V případě potřeby nabízím součinnost. Nejde o to jestli je to "zanedbatelná" částka ale o princip.