BL store - Bricks4Less

Založil csgeronimo, 18.07.2010, 22:27:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

csgeronimo

V tomto obchodě ( http://www.bricklink.com/store.asp?p=OnlyLeego ) jsem koupil a vzápětí zaplatil 31.května dva lego sety. Po 14-ti dnech jsem nic neobdržel. Odkudkoli mi trvalo obdržení zásilky max 10dní - ať z Číny, USA či vedle z Polska. Velmi zajímavá věc byla, že jsem se vždy s každým z USA domluvil na nejlevnější verzi poštovného bez pojištění ( USPS Firs Mail Int. ). Vždy vše došlo. Tento jediný pán trval na pojištění - a balík nikde. Po několika mailech odpověděl až 5. července, že se na balík podívá na poště ať "few" dní počkám. Od té doby stále nereaguje a myslím že těch "few" dní od 5.7. bylo více než dost. Číslo balíku - abych si mohl vysledovat kde je ( když už jsem platil pojištění ), taky neposlal.
Zatím jsem pro něj na BL napsal o status NSS - tak uvidím, jak se to vyvine.

otaznik

Citace od: csgeronimo kdy 18.07.2010, 22:27:11
Velmi zajímavá věc byla, že jsem se vždy s každým z USA domluvil na nejlevnější verzi poštovného bez pojištění ( USPS Firs Mail Int. ).
Pokud jsi v těchto případech platil Paypalem, tak prodejci jednali proti dohodě, kterou s Paypalem uzavřeli. Paypal kryje jen pojištěné zásilky.

csgeronimo

Dobře jsi to napsal, Pay-Pal kryje jen pojištěné obchody. Takže u všech ostatních jsem riskoval, že když balík nepřijde, nikoho se nedovolám.
Tento pojištěný měl být a já tím pádem můžu žádat náhradu i přes Pay-Pal.

linhi

Já bych ještě počkal zda to neleží na celnici - někdy jsem čekal i měsíc......

Colonel32

Důrazně varuji, že PayPal claim musí být uplatněn do 45 dní od odeslání peněz. Po této lhůtě se na vás PayPal vykašle, i kdyby prodejce byl sebevětší zloděj.