Výfuk

Založil 14miro14, 21.10.2016, 01:04:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

14miro14

Zdravíčko, chcem sa len opýtať ktorý z týchto dvoch verzii výfuku sa Vám viac páči? Ďakujem.

Engine

Za mě určitě se třemi širokými pásy. Vypadá to fakt dobře, to je dobrej nápad. Druhá varianta je pro mě jenom "řetězy na na ozubených kolech".

14miro14

#2
Úmysel bol, aby to vezeralo ako výfuk s perforovaným plechom okolo, pre chladenie. A tomu sa asi viac podobá tá verzia s pásmi. Ďakujem za odpoveď.

HD

Když by jsi sehnal šedé pásy, byl by dokonalý.
Pokud Vás zajímá přehled mojí tvorby, následujte link na rozcestník:
https://linktr.ee/horcikdesigns

milanv

Pěkný nápad s těmi dírami. Přesně jak už ti napsal HorcikDesigns: chtělo by to barevně otočit: černý vnitřek a světle šedé pásy. Takhle tam moc prosvítá vnitřek a naopak ty díry nejsou moc vidět.

Ta ozubená kola jsou šestnáctky, že? Ty by se černé koupit daly a jelikož ti stačí jen tři, tak by to i finančně nebylo špatné. Pokud by se ti je nechtělo shánět, tak podobné tmavě šedé jsou úplně běžné. Do volného prostoru mezi ně bych dal černé válce, ty zároveň utěsní ta ozubená kola, aby se neprotáčela (nemají axle díru). Ale hlavně ten výfuk nebude prosvítat. No a pak už jen ty šedé pásy.
Pán na Žlutém hradě

14miro14

#5
Vďaka za postrehy, už som na bricklinku našiel predajcu zo Slovenska čo ich má 26 kusov tých pásov. Objednal som. Tie čierne ozubené kolesá asi nejdem zháňať, dám tie tmavo šedé.

14miro14

Prerobil som do čiernej farby. Má to však jeden háčik

14miro14

Upravený výfuk.

peter

Neměly by být šedé i ty ostatní černé díly?
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.