Buggy by_moon -ve vývoji

Založil Moon, 02.08.2010, 18:07:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Moon

Ahoj všichni,
toto je můj první prezentovaný model na Kostky.org. mám problém se zatáčením tak prosím o nápady, kritiku ,vychytávky a atd..
K modelu:
Motor: 2x NXTservo
Zatáčení: 1x NXTservo, kloubové (z bioniclu)
Podvozek: 4x4, pneumaticky odpružený, nezávislé zavěšení všech kol.
Převodovka: 3-stupňová, ruční
Video bude až bude model hotov.
Přijdte si zahrát MineCraft: mc.urnaweb.cz:8888 Moje BS galerie: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Mooning

Měch

Vítej na Kostkách !!
Výtvor vypadá docela slušně, na to kolik máš asi dílků. Jako nejmíň dobré vidím asi tu spojku co máš uprostřed. Proč tam nedáš normální spojku dvou osek? Zatáčení chce určitě vylepšit, protože jsem ho viděl naživo a mám dojem, že se při síle toho NXT motoru musí rozpadnout. Nenapadlo tě použít hřebenové řízení a táhla ke kolům? Ty bioniclové klouby u kol jsou na řízení trochu (hodně) tuhé, ale když je tam ta hydraulika, tak to u "pružení" asi tolik nevadí. Ale o to víc to vadí při zatočení.
Rozhodně by sis měl pořídit nějaký pěkně velký set, ve kterém je hodně dobrých dílků na stavbu Rally aut. Ale když se dívám na ty fotky, tobě by se hodil jakýkoliv další set už kvůli dílkům.
Na závěr pochvala za improvizaci !!
Fotky
Videa Zlobři nejsou jako DORTY !!!

Moon

#2
Klouby z bionicla musím obrousit nejvhodnější mi připadá brusná pasta. Tu spojku jsem tam chtěl dát, ale to bych musel rozebrat polovinu auta tak jsem to nechal na později.
Hřebenové zatáčení mě napadlo, ale problém já žádné nemám, už jsem si u kámoše řekl o půjčení tak uvidím jak to půjde. A na pořádně velký set nejsou peníze, bel jsem rád že mám NXT a můžu tím něco ovládat,ale zkouším něco sehnat na aukcích. A  jinak dík.
Přijdte si zahrát MineCraft: mc.urnaweb.cz:8888 Moje BS galerie: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?m=Mooning