technic 8455

Založil stepan, 29.10.2004, 20:48:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

stepan

Ahoj všichni.
Koupil jsem si stavebnici 8455, a nevim jak tam zabudovat motor, je všude napsáné  že se tam dá dát (třeba na Legáčku). Nevíte někdo třeba kde je návod ??? ???.

Jindroush

#1
To bych rád viděl, ten odkaz, protoze do Backhoe se na 100% nedá strčit, respektive LEGO to určitě neplánovalo. Pokud by to plánovalo, bylo by v návodu napsáno, se kterým motorovým setem se to má kombinovat a byl by tam návod na motorizaci. Takhle je to v nejmíň dvou Technic setech, který mám.


I když při troše hledání jsem našel na Lugnetu zprávu, kde člověk místo manuálních pump nacpal kompresor. http://news.lugnet.com/technic/?n=11254


Teď jsem si našel ten text na Legáčku, je to překlad ze http://shop.lego.com a tam se sice o motoru něco píše, ale domnívám se, že myslí ty tři průhledné písty vepředu (tj. motor), nikoli připojitelný elektrický Technic motor.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Legáček

Já to opravdu překládala z  lego.com a přeložila jsem to asi doslovně. Příště zapojím i hlavu   ???. Omlouvám se a text jsem již změnila. Zákazníkům v prodejně jsme samozřejmě vždy říkali a říkáme, že motor tam dát nejde. Jedná se pouze o pneumatický systém.
Zdraví

Katka ;D
LEGÁČEK - specialista na lego
www.legacek.cz