paní Kalašová - ANNONCE: LEGO 50% sleva

Založil Colonel32, 12.08.2005, 15:25:51

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Colonel32

jo, jeste jsem si vzpomel na jednoho cloveka, kteremu bych doporucil se obloukem vyhnout. Je to p. Kalašová, ktera nabizi lego prez annonci, je to jeden a ten samy, porad se opakujici inzerat (asi to nikdo nechce, treba ji dojde trpelivost)

"Stavebnice Lego - hasičská stanice, rakety, vesmírná policie, auto policie - sleva 50%, v případě zájmu volejte na tel. číslo Tel."

ty jeji sety jsou v dezolatnim stavu, napr. te hasicske stanici chybi (tedy chybel, kdyz jsem to naposledy videl) cerveny brick 1x2 s drazkou, nejaka roletova vrata byla zlamana atd... ale pani zaryte tvrdila, ze je to kompletni, ze ji syn rekl, ze je to komplet. No, tomu by se jeste dalo verit, ale pak tam mela to stare houkaci policejni auto, tak nekompletni jak to slo (stejne tvrdila, ze je to kompletni) ale furt ji tam nedrzely zadni dvere, tak jsem na to kouknul, a rikam, ze je to proto, ze je ten caplik, na kterem maji drzet, urvanej. A ona to vzala do ruky, a pokusila se tam ty dvere narvat, aby to aspon na prvni pohled drzelo... inu, skoda SMSky za kontakt (annonce)