(vlastní) LDD letadlo

Založil danny01, 01.06.2006, 13:40:36

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

danny01

Ahoj vsetci  ;)
Som tu novy, no prispievam svojim obrazkom z Lego designeru ;) S CAD robim aj profesionalne (autoklimatizacie v Catii V5) a je to proste super ;)))
Danny
Danny

Marťan

Máš to hezké, jak dlouho už děláš v L-cadu?

danny01

Ahoj, dakujem  :)
No, prevdupovediac toto je moj treti vytvor v L-CADE. Je fakt ze datum vyroby ( :) ) je okolo vianoc 2005/2006, a az teraz som narazil na podobne stranky. Odvtedy som sa k tomu nedostal, ale polepsim sa ;)
Danny
Danny

betakaroten

Model je pěkný!

Jenom bych měl připomínku k tomu "polepšování": podle mě je LDD příliš chudý, i když je to "oficiální" LEGO. Mnohem víc možností podle mě nabízí "neoficiální" systém LDraw http://www.ldraw.org (vynikající info v češtině má Rob http://sweb.cz/seifrob ), ale je to jenom můj osobní názor, nechci tu nikoho plamenovat.

danny01

 ;)Diky,
ja viem, a uplne suhlasim s tebou. Hlavne mi chybaju technic suciastky. Prave teraz som stiahol LDraw a na hoteli nainstalujem do notasu, zajtra sa ozvem :) Cesta bude trnista ale uz sa tesim.  ::)
Danny

MwK

Je to pekna pracicka ktorej sa da vytknut jedine:
Strasne sa podoba na jeden dizajner set(ale velmi!)
Ale inak fajn!
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

danny01

 ;) Dakujem,
mozem ta uistit ze som to robil v praci (sef by ma zabil  ;D) ked bolo volnejsie a uplne podla fantazie (akurat som si predstavil nejaky MIG, ani neviem ci sa podoba :))
Danny
Danny