Cinsky Indiana Jones

Založil Anatyt, 21.05.2008, 13:00:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt


Marty713

#1
Já jen nechápu, jak tohle vůbec můžou vyrábět, nebo jestli můžou, jak je možný, že si to LEGO nedokázalo ochránit. Eště napíšou 100% kompatibilní, no tak to je hustý.

P.S. a prosím neodepisujte mi ve stylu: už se to tu několikrát řešilo.  ;)

Icewalker

Mě se ten vrtuláček líbí ;D
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Darth

#3
Lego potřebuje konkurenci jako sůl. Škoda, že to jsou zatím jenom čínské napodobeniny, snad vznikne v budoucnu i něco na stejné kvalitativní úrovni jako Lego - ovšem konkurenční.

Jose

#4
Mě se líbí to přibližovadlo :) Nj číňani si s tim moc hlavu nedělaj. Co můžou to okopírujou a vesele množí eh prodávaji. IMHO myslim si, že nějaká konkurence je akorát otázkou času. Mám ovšem taky pocit jestli se prosadí významněji v dnešním přesyceném světě...

otaznik

#5
Citace od: Marty713 kdy 21.05.2008, 14:40:30
P.S. a prosím neodepisujte mi ve stylu: už se to tu několikrát řešilo.  ;)

A proč ne, když už jsme tady o tom navykládali plno věcí??

BTW: nepatří to do off-topic, když to není LEGO?

(IMHO to patří do koše, absolutní šunt a brak nehodný jakéhokoli dalšího zájmu)

marty75p

Nahodou lego ma konkurenci dost,pro nezasvecene.Jinak konkurence neznamena jen na poli stavebnic,ale na poli hracek vseobecne.Musi se snazit aby ho v dnesni dobe neprevalcovali treba elektronicke hry.To ze cena je takova jaka je ale neni premrstena.Podivejte na merkur,playmobil atd atd.Cena odpovida kvalite a  znacce.A naklady na vyrobu nejsou taky zrovna mizive.Berte to z druhe stranky,lego se snazi vas uspokojit novinkama dle potreb a ten vyvoj neco stoji kdyz vi ze ten set bude zachvilku vyzadovan jinej a jinej.