(vlastní) Post-Apocalypse modely

Založil Robbed, 21.01.2008, 22:19:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

#30
Tak, po delší době jsem zase něco postavil. Prvně jsem chtěl postavit jen jednu malou stíhačku, ale pak jsem dostal nápad postavit k tomu i nějakou přistávací plochu (nějaké bedny, hadice atd.). V průběhu stavby jsem ale pořád přidával a zvětšoval, až z toho nakonec vznikla menší základna.

Prvně přikládám pár fotek stíhačky. (celá galerie)

edit: redukce fotek

Robbed

#31
Část základny je ukryta ve skále pod zemí (tuhle část jsem nestavěl, pouze povrch), kde jsou zásoby, munice a řídící centrum. Na povrch je přistávací plošina, vchod do bunkru, rozbořený dům, který slouží jako pozorovací stanoviště (resp. obrané). Z druhé strany je základna chráněna těžkým dělem.

Fotky základny. (celá galerie)

edit: redukce fotek

Robbed

#32
A ještě pár detailů:

edit: redukce fotek

Togaran

Paráda, stíhačka je krásně nadupaná. Základna taky krásná.  Ale co ten zombie sluha tam? :) myslel jsem že v tvých postapoc modelech zombáci nechodí :)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

linhi


linhi

Jen připomínka - dělo je spíš jako protiletadlovej kanón,myslím že pokud bude útočit pěchota,moc vám nepomůže - vzhledem k úhlu střelby.

Robbed

Díky :D

Togaran: ten zombík není zombík, ale kyborg nebo něco takového. Je to tahle hlava (nebo jí podobná). Kdysi jsem jich pár koupil, ale ještě jsem je nikde nevyužil. Přišlo mi to dobrý použít je jako takové "vysloužilé vojáky".

linhi: no, pokud by na to přišlo, tak není problém to nahnout (dělo je pohyblivé ve všech směrech). A při nejhorším může bránit pěchota, které je tam dost.

JardaL

#37
Obvykle nemám rád obdivné vzdechy, ale přesto se neubráním...

ách, jednoduše boží.

líbí se mi, že i když to téma v podstatě vybízí k tomu, vysypat kostky na hromadu a vydávat to za apokalypsu, tak tvoje MOCi i přes svou bezesporu temnou podstatu, mají kouzlo a půvab.

Pokračuj dál, prosím.
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

gearcs

Skvělé! Post-apocalypse je téma, které je nevyčerpatelné, ale vždycky něčím překvapíš :D

Robbed

Děkuji za kladné hodnocení ;), už přemýšlím co postavím dalšího (asi zase něco většího ale se sněhem).

JardaL: pravda, občas si to říká o rozházené kostky, ale pokud to jde, tak se snažím aby byly věci upevněné (už jen kvůli přemisťování a focení).


Marcel

#40
Opravdu krásné, už se moc těším na další tvé dílo.
S těmi kostkami,to je u mě to samé taky přichytím vše co jde.

otaznik

Ta stíhačka je výborná, jen mi k jejímu účelu nejdou ty nešípovitá křídla. Ale je to budoucnost, tak co?  ;)

grohl

Mně se líbí naprosto všechno, především pohled na stíhačku odzadu, jen bych nějak poupravil ocasní část letounu. Přijde mi extrémně strohá a prázdná.

Robbed

Díky za komentáře ;)

otaznik: právě proto mám tak rád sci-fi, fantazii se meze nekladou 8).

grohl: přemýšlel jsem co tam přidat, ale nic mě nenapadlo. Ocas byl vlastně úplně první věc kterou jsem postavil. Náhodou jsem spojil pár dílků a nakonec se z toho vyklubala celá stíhačka.

Hardegon

Čím víc toho přidáváš, tím víc se mi to líbí.  :D Fakt paráda. A některý věci se mi děsně líbí, tak je možná zkusím jistým způsobem použít taky.  :-[ Navíc dobrý fotky, takže palec nahoru.

Robbed

Hardegon: děkuji, jsem rád že jsem inspiroval ;).