6692 Tractor Trailer

Založil cembry, 13.12.2005, 12:23:32

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

cembry

Vcera se mi konecne dostal do ruky set 6692 Tractor Trailer. Stavim si a stavim a kdyz postavim, tak chci jezdit. Ale ouha, zadni naprava navesu se netoci. Koukam proc a vidim. Drzak zadnich svetel Plate 1 x 1 with Clip Light - Type 1 brani otaceni zadnich kol navesu. Pro nazornost odkaz na stranku navodu. To, ze se zadni naprava neotaci je vlastnost tohoto setu a nebo je to nekde jinde (treba neschopnost stavitele)? Mate s timhle setem nekdo podobnou zkusenost?

otaznik

#1
A jsi si jistý, že tam máš clip light 4081a? Nemáš tam náhodou 4081b, který je širší? S ním to totiž drhne, ale se starým typem 4081a se kola točí.

cembry

Jak je to proste! Samozrejme ze tam je ten sirsi. Diky za tip! A me nezbyva nez prohledat chatrne zasoby dilku a najit ten spravnej, kterej neprisel v jednom balicku s kamionem. Na druhou stranu je to jen mala dan tomu, jak krasne vypadaji vsechny sety, co mi v tom balicku prisly. Vsechno cisty, neposkrabany, neokousany, nezazloutly, s originalnima neposkozenejma samolepkama. Az se mi zda, ze to nekdo pred chvili vyndal z vitriny.

otaznik

Tak se pochlub a udělej pár detailních fotek.

cembry

Na to si budu muset obstarat fotak. Moji prastarou fotici potvoru si pucila sestra do Belgie a netusim kdy se s nim vrati.   :(
Zkusim to o vikendu nafotit kamosovym fotakem.