Lego obchod

Založil buf91, 05.12.2007, 17:24:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

buf91

Chtěl bych se zeptat, jestli je v Drážďanech specializovaný LEGO obchod(nebo alespoň TUR). Planujeme tam cestu na vánočni trhy a rád bych ji spojil i s nákupem vánočních dárku. Děkuji.
Můj blog... http://buf91.blog.cz

Royde

Zkus to v Drážďanech v Kaufparku, je to Müller Drogerie (nenech se zmást, mají tam i potraviny, CD, DVD, hračky atd.) hned vpravo u vchodu, nelze minout.
Mají tam toho opravdu hodně, ale co přesně a za kolik, jsem nezkoumal, protože Lego na Vánoce už máme dávno nakoupeno a to za bezkonkurenční ceny (viz nedávná akce v Interšparu)  :D

JardaL

TUR je v ELBE Parku - nejlépe přijet po dálnici D8 z čech, projet tunely v Drážďanech, napojit se na dálnici na Berlín a za Labem je odbočka Elbe Park. Je tam IKEA, Media Markt a další haldu více či méně (ne)zbytných obchodů.

Jinak v návaznosti na výše uvedený příspěvek potvrzuji, že Mueller Drogerie v KaufParku je taky dost dobrá. (je do odbočka z Dálnice D8 zkraje drážďan na Dresden Nickern ruším a to tě vyvede přímo k obchoďáku (taková velká hnědá hvězda to je).
A nebo také není možno vynechat přímo v centru Drážďan OD Karstadt, kde mají těsně předvánoci nejlepší slevy a kromě jiného i stojan s dílky, kde si můžeš nabrat co hrdlo ráčí (bohužel ale jen v omezeném sortimentu).
A kromě jiného je hned vedle Karstadtu i nejlepší dráž´danský vánoční trh.

Kdybys potřeboval poradit, tak via PM to bude nejlepší. A Vasyk taky určitě zná dost o Drážďanech.
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.