Hledám spřízněné duše

Založil bcgroi, 04.08.2017, 08:23:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

bcgroi

Zdravím všechny LEGO maniaky na této stránce. Tuhle stránku jsem objevil na doporučení a vzhledem k tomu, že vidím, že je stále aktivní, rozhodl jsem se vám sem napsat. Upřímně hledám lidi, se kterými bych se mohl reálně setkávat, mohli bychom řešit záležitosti kolem LEGA, vyměňovat nápady, doporučení, LEGO a tak.
Jsme z Jihlavy, je mi 25 let a jsem army builder, takže nesbírám systematicky jednotlivé sety (spíš jen pro doplnění sbírky). Aktuálně mám něco kolem 1000 panáčků, nepočítal jsem, možná už víc. Mám docela slušnou sbírku z Castle a Star Wars setů a panáčků, v nynější době vytvářím armádu inspirovanou Warhammerem 40k, tzn. Imperiální garda a vesmírní mariňáci. Používám na to rozličných panáčků, vybavení i modelů, které si samozřejmě sám navrhuji. Nesnažím se úplně o kopírování, spíš si ty věci trošku přizpůsobím, ale pořád tam jde poznat, čím to bylo inspirováno.
Pokud by se tu našel někdo nejlépe podobného ražení anebo klidně i člověk sbírající cokoliv jiného, budu rád, když napíše sem nebo nejlépe na můj mail slavingerjan@email.cz
Samozřejmě je docela fajn psát si i takhle přes net, ale úplně nejlepší by pro mě bylo najít někoho alespoň z Vysočiny.
Díky a hezký den všem.  :)